ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Άργος: Θυμίζει γιορτή το άνοιγμα της εστίασης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:05:00 μ.μ. | | |
Άργος: Θυμίζει γιορτή το άνοιγμα της εστίασης
Το απόγευμα της Δευτέρας 3 Μαΐου η κίνηση σε καφέ, μεζεδοπωλεία και εστιατόρια στο Άργος έγινε πιο έντονη καθώς η εστίαση άνοιξε σήμερα έπειτα από έξι μήνες που είχε κλείσει για την αποφυγή της διασποράς του νέου κορωνοϊού.
Οι πεζόδρομοι στο Άργος θυμίζουν σιγά – σιγά εποχές πριν την πανδημία. Τραπέζια και καρέκλες στήθηκαν ξανά στα γνωστά σημεία συνάντησης πολλών Αργείων.

«Έχουμε αντισηπτικό σε κάθε τραπέζι, όλα τα μαγαζιά. Έχουμε τις αποστάσεις μας. Προσπαθούμε να μην κουνάνε τις καρέκλες. Έχει μια κίνηση με κανονική ροή. Δεν γίνεται χαμός. Αλλά έχει μια καλή κίνηση. Το περιμέναμε πάρα πολύ καιρό» δηλώνει ιδιοκτήτης καφέ στην πόλη του Άργους
Γιορτή

Τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για τους πολίτες το άνοιγμα του κλάδου μοιάζει με γιορτή.

«Από τις 9 το πρωί που έχουμε ανοίξει έχει προσέλευση κόσμου. Μάλιστα μικρότερες ηλικίες γιατί συνήθως είχε μεγαλύτερες ηλικίες τόσο νωρίς. Δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν ότι πίνουν καφέ σε γυάλινο ποτήρι και ότι κάθονται στο τραπέζι» λέει ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης.
«Γενικά υπάρχει καλό κλίμα. Όλα τα καταστήματα εστίασης στην πλατεία είναι μισογεμάτα» συνεχίζει ο επιχειρηματίας.

Εκτός όμως από τα καφέ και τα εστιατόρια στο κέντρο της πόλης κίνηση έχουν σήμερα και τα καταστήματα εστίασης σε παραθαλάσσιες περιοχές σε Κιβέρι , Νέα Κίο και Μύλους. Ο καλός καιρός και η αργία του Πάσχα οδήγησε πολλούς ντόπιους σε μια μικρή απόδραση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ