ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Στο μίτινγκ «Τοφάλεια» συμμετέχει η Ελπίδα Καρκαλάτου του ΣΔΦΥ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:33:00 π.μ. | | |
Στο  μίτινγκ «Τοφάλεια» συμμετέχει η Ελπίδα Καρκαλάτου του ΣΔΦΥ Αργολίδας
Τις 400 αναμένεται να φτάσουν οι συμμετοχές στο μίτινγκ «Τοφάλεια» που θα διοργανωθεί μεθαύριο (5.30μ.μ.) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Πρόκειται ομολογουμένως για εντυπωσιακό αριθμό, που φανερώνει την απήχηση και την σπουδαιότητα που έχει η διοργάνωση-θεσμός της Πάτρας, παρά τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας. 

Μέχρι χθες είχαν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από 120 συλλόγους όλης της χώρας και σήμερα θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα «αστέρια» που θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ. 

Στα «Τοφάλεια» έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους η Αναστασία Μαρινάκου της ΓΕ Τρικάλων στα 1.500μ., ο Παναγιώτης Τριβυζάς του Ολυμπιακού στα 200μ. (και οι δυο μέλη της Προ-Ολυμπιακής μας ομάδας), η Κατερίνα Δαλάκα της ΑΕΚ στα 100μ. και στα 200μ., η Ελπίδα Καρκαλάτου του ΣΔΦΥ Αργολίδας στα 400μ. και ο Μανώλης Καραλής του Απόλλωνα Πύργου στο άλμα επί κοντώ, στο οποίο θα γίνει «σφαγή», καθώς στο εν λόγω αγώνισμα θα πάρουν μέρος και οι Νίκος Νεράντζης του Κερκυραϊκού και Θεόδωρος-Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος του Πανιωνίου. Αντίστοιχα, μεγάλος θα είναι ο ανταγωνισμός και στο γυναικείο επί κοντώ με τις Αναστασία Ρέτσα (ΑΕ ΜΕσογείων) και Κατερίνα Βαγενά (ΓΣ Ακρίτας).

Τα βλέμματα αναμένεται να τραβήξει και η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη του Πανιωνίου, η οποία επιστρέφει στην Πάτρα, μετά το πρόσφατο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Α-Γ, για να αγωνιστεί και πάλι στα 3.000μ. με εμπόδια. Μάχη θα γίνει και στα 400μ. εμπόδια με Ελπίδα Τόκα και Ολυμπία Καραγιάννη της ΑΕΚ, ενώ στο μήκος ξεχωρίζει η Ελένη Κουτσαλιάρη της Πυγμής Ευόσμου. Μεγάλο όνομα είναι και η Κορίνα Πολίτη του ΓΣ Χαϊδαρίου, η οποία θα τρέξει στα 100μ. και στα 200μ., ενώ στα 400μ. ξεχωρίζει ο 400μ. Μιχάλης Παππάς (πήρε μεταγραφή στον ΑΣΣ Αλέξανδρος) και στην σφαιροβολία ο Κυριάκος Ζώτος του ΓΣ Μανδρών. Τέλος, ξεχωρίζει και η Κυπριακή παρουσία της Παρασκευής Θρασυβουλου στην σφαίρα.

Από πλευράς Πάτρας, είχαμε ήδη αναφέρει τα ονόματα των Αναστασίας Φουτσιτζίδου (Ατλας, άλμα τριπλούν), Ιωσήφ Ορφανόπουλου (Ολυμπιάδα, 400μ.) και Καλλιόπης Παπανδρεοπούλου (Κούρος, άλμα εις ύψος) και, πλέον, προστίθενται κι εκείνα των Αναστασίας Καρέλα (Ολυμπιάδα, 800μ.) και Αγγελου Ανδρεοσόπουλου (Κούρος, μήκος) και έπεται συνέχεια. Αντίθετα, η Πολυτίμη Μαντά δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ενώ ο Γεράσιμος Θεοδώρου είναι ερωτηματικό για τον ίδιο λόγο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ