ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Στα ύψη η θερμοκρασία στην Αργολίδα - Ποια περιοχή έκανε ρεκόρ - Γέμισε τις παραλίες ο κόσμος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:24:00 μ.μ. | | | |
Στα ύψη  η θερμοκρασία στην Αργολίδα - Το Κρανίδι σημείωσε ρεκόρ - Γέμισε τις παραλίες ο κόσμος
Σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα ανήλθαν οι μέγιστες θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές της χώρας τη Δευτέρα του Πάσχα. 
Μάλιστα στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο και στην Αττική η θερμοκρασία σημείωσε περαιτέρω άνοδο σε σχέση με την Κυριακή του Πάσχα, με την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στη Γόρτυνα Ηρακλείου (Κρήτη) με 39.1 βαθμούς Κελσίου.

Στο σχήμα που ακολουθεί παρουσιάζονται: σε πίνακα οι μέγιστες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr σε διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας έως τις 16:15 ώρα Ελλάδας, και σε χάρτη όλες οι καταγραφές από σύνολο 413 μετεωρολογικών σταθμών.
Στην Αργολίδα ο υδράργυρος άγγιξε τους 37,1 βαθμούς Κελσίου στο Κρανίδι ενώ στο Άργος και το Ναύπλιο ο υδραργυρος έφτασε στους 35 βαθμούς και πολύς κόσμος κατέφυγε στις παραλίες για λίγες στιγμές δροσιάς. 
Από τις 15 Μαΐου μαζί με τις υπερτοπικές μετακινήσεις θα ανοίξουν και οι οργανωμένες πλαζ. Μέχρι τότε οι ελεύθερες παραλίες είχαν την τιμητική τους. Άλλωστε πολλοί ήταν κι εκείνοι που επέλεξαν και ανήμερα το Πάσχα το περάσουν δίπλα στη θάλασσα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ