ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Άργος: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύλλογο "Ελληνική Παράδοση"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. |
Άργος: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύλλογο "Ελληνική Παράδοση"
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε για τον Σύλλογο  "Ελληνική Παράδοση" μετά από τη διενέργεια εκλογών στις 16 Μαΐου 2021 στα γραφεία του Συλλόγου.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Αγγέλαινα Όλγα
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Τσετσέκου Δέσποινα
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Κούσουλα Παναγούλα
ΤΑΜΙΑΣ : Μακρυγιάννη Βασιλική
ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ : Μπαβελή Ελένη

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να εκπροσωπούμε το Σύλλογο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. Πρόθεση μας αποτελεί η συνέχεια του τόσο σημαντικού έργου, που έχει επιτευχθεί από το 1992, με νέες καινοτόμες ιδέες και δράσεις έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανιδιοτελή αγάπη για τον παραδοσιακό χορό, τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας μας.

Ως πρώτο βήμα για την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει, για τους οποίους θα ενημερωθείτε άμεσα, χρειαζόμαστε την στήριξη όλων. Το νέο Δ.Σ. θέλει να έχει δίπλα του μέλη που επιθυμούν να προσφέρουν, να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του αλλά κυρίως να αγαπούν τη συλλογικότητα. 

Χρειαζόμαστε τις ιδέες σας, τις εμπειρίες και ικανότητες σας αλλά και την απλή σας παρουσία στις οργανώσεις και στα δρώμενα του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό και για να υπάρξει μια πιο άμεση και εποικοδομητική συνεργασία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail του Συλλόγου ell.paradosi@gmail.com, στη σελίδα του Συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) καθώς και στο τηλέφωνο 2751061113.

Με εκτίμηση & σεβασμό
Το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ