ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Με κομμένη ανάσα ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:57:00 μ.μ. | | |
Με κομμένη ανάσα ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης στο Ναύπλιο
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης νικητής του MasterChef 4  βρέθηκε την Κυριακή 16 Μαΐου στο Ναύπλιο , φορώντας τα μωβ γυαλιά του, το γούρι του, όπως έχει δηλώσει, τα οποία δεν αποχωρίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού αλλά ούτε φυσικά και στο Ναύπλιο.

Το γούρι του όμως όπως φαινεται δεν τον βοήθησε, καθώς οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν στην προσπάθεια του  να ανέβει στο κάστρο του Παλαμηδίου με τα πόδια από τα γνωστά 999 σκαλιά του.

Ο 26χρονος μάγειρας ανάρτησε φωτογραφία του από την προσπάθεια ανάβασης στο Παλαμήδι γράφοντας στο facebook: "Όταν λες το χω να ανέβω Παλαμήδι αλλά στα πρώτα δέκα σκαλιά χρειάζεσαι διάλειμμα για ανάσες !!"
Ποιος είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης

Ο Σταύρος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις οντισιόν του MasterChef 4, φορώντας τα γυαλιά του, το γούρι, και μαγείρεψε στους κριτές χτένια φρικασέ. Γιατί πήγε στο MasterChef; «Γιατί έχω την μαγειρική τρέλα, ψάχνω την μαγειρική ωριμότητα», είχε πει ο ίδιος. Με δύο «ναι», από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη, ο Σταύρος πέρασε στην επόμενη φάση και τελικά κατάφερε να μπει στο σπίτι. Σχεδόν πέντε μήνες μετά, ο μάγειρας βρέθηκε στον τελικό και θριάμβευσε!
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι από την Αθήνα και έχει καταγωγή από τη Σύρο. Από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες. Στο MasterChef 4 πήγε για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση. Μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής θέλησε να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά το διαγωνισμό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ