ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

O Δήμος Ναυπλιέων στρατηγικός εταίρος του προγράμματος «ΜΟΡΙΑΣ '21»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:00:00 μ.μ. | |
O Δήμος Ναυπλιέων στρατηγικός εταίρος του προγράμματος «ΜΟΡΙΑΣ '21»
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 η διαδικτυακή παρουσίαση της πρωτοβουλίας «ΜΟΡΙΑΣ‘21», του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., που τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος εκπροσωπώντας τον Δήμο μας ο οποίος αποτελεί στρατηγικό εταίρο του προγράμματος.

Σε ειδικό βίντεο που προβλήθηκε, οι δήμαρχοι των συμμετεχόντων πόλεων έστειλαν όλοι το μήνυμα τους. Στο δικό του μήνυμα του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, εξήρε τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η πόλη μας ως πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους και προσκάλεσε και εκείνος με την σειρά του τους Έλληνες να επισκεφτούν και γνωρίσουν τον τόπο όπου άναψε η φλόγα της Επανάστασης.

Το πρόγραμμα «ΜΟΡΙΑΣ ‘21», αποτελεί μια πρωτοβουλία που προσκαλεί τους απανταχού Έλληνες ν’ ανταμώσουν φέτος στην Πελοπόννησο, για να ζήσουν την ιστορία του τόπου στις εμβληματικές πόλεις όπου εδραιώθηκε ο Αγώνας για την Ανεξαρτησία, μέσα από θεματικές διαδρομές και βιωματικές ή διαδραστικές εμπειρίες.

Οι διαδρομές είναι τριήμερες, πενθήμερες ή επταήμερες και προβάλλουν τα γνωστά και άγνωστα μνημεία κάθε πόλης, ενώ εμπλουτίζονται με 4 άξονες δράσεων που έχουν ως επίκεντρο την Ιστορία, την Τέχνη, την Γαστρονομία και τη Φύση.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ