ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Δράση καθαρισμού του Save Your Hood στην Καρυά Αργολίδας με 9.000 λίτρα λιγότερα σκουπίδια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:16:00 μ.μ. | | | |
Δράση καθαρισμού του Save Your Hood στην Καρυά Αργολίδας με 9.000 λίτρα λιγότερα σκουπίδια
Σήμερα είχαμε τη τιμή και τη χαρά,μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Αρτεμίσιο να βρεθούμε στη ΚΑΡΥΑ ,σ´ένα πανέμορφο χωριό της ορεινής Αργολίδας!

Ήταν μια απ τις ομορφότερες δράσεις μέχρι τώρα ,διότι συναντήσαμε ανθρώπους απλούς, αυθεντικους, καλοσυνάτους, φιλικούς!!

Ανθρώπους που χαιρετάνε επειδή μπήκες στο χωριό και όχι γιατί σε ξέρουν..
Μαζευτήκαμε λοιπόν 16 άτομα και μαζέψαμε 42 σακούλες γίγας συν πολλά μπάζα που μας κάνουν 9.000 λίτρα!!!

Να πούμε πως κάνουν τεράστια προσπαθεια για τον καλλωπισμό του χωριού ,με δεντροφυτεύσεις ,κλάδεμα διάνοιξης αλλά και συλλογή απορριμμάτων! Θεωρούν τη φύση και τον άνθρωπο ένα και το αυτό. Αγαπάνε τη Γη κ την φροντίζουν!

Ηταν μια σπουδαία μέρα και μας βρήκε στο τέλος της δρασης με κεράσματα απ τον Σύλλογο και τον κ.Γιάννη Γαλάνη κάτω απ τα υπέροχα πλατάνια!!

Τέτοιες στιγμές μας θυμίζουν πως Άνθρωποι του χωριού σημαίνει άνθρωποι με πάθος, ζεστασιά, ζωντάνια, φιλοξενία, άνθρωποι με μεγάλες αξίες κι άφθαρτες στο χρόνο. Είναι οι άνθρωποι του παρελθόντος με την καλή έννοια. Που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσε να ξεχωρίζει ο ένας πολιτισμός με τον άλλον. Ξέρουν καλά να διατηρούν την παράδοση, να τιμούν την κουλτούρα και την ντοπιολαλιά, να εξυψώνουν τα ήθη και τα έθιμα. Έχουν μάθει να γελάνε μαζί και να παλεύουν τις αντιξοότητες πάλι μαζί. Να πίνουν κρασί για να πάνε κάτω τα φαρμάκια και να λένε εις υγείαν στη ζωή.

Τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ κ σε όλους τους εθελοντές και τα μέλη του Συλλόγου !
Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Άργους -Μυκηνών για τις σακούλες και τα γάντια..

Save Your Hood Άργος / Ναύπλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ