ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Άργος: Αφιέρωμα στις μεγάλες κυρίες του Ελληνικού πενταγράμμου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:37:00 μ.μ. | |
Άργος: Αφιέρωμα στις μεγάλες κυρίες του Ελληνικού πενταγράμμου
Μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, οι οποίες θαυμάστηκαν και δοξάστηκαν στις εμφανίσεις τους, έγιναν είδωλα και λατρεύτηκαν από τους πιστούς τους: Τζένη Βάνου, Πόλυ Πάνου, Ρίτα Σακελλαρίου, Βίκυ Μοσχολιού, Μαρινέλλα, Δούκισσα, Χάρις Αλεξίου, Μαρίκα Νίνου, Σοφία Βέμπο, Σωτηρία Μπέλλου. 

Τραγουδίστριες, οι οποίες με το χάρισμα και την προσωπικότητά τους ερμήνευσαν τα ωραιότερα τραγούδια των μεγάλων συνθετών που σφράγισαν ολόκληρες εποχές, έγραψαν ιστορία κι εξακολουθούν να µας συντροφεύουν.

Εκτός από τα τραγούδια που θα ακουστούν, σύντομη αφήγηση κάποιων γεγονότων από τη ζωή των ερμηνευτριών θα κάνει ο Βασίλης Τραϊφόρος (ηθοποιός και συγγραφέας) απόγονος του γνωστού Μίμη Τραϊφόρου.

Αφιέρωμα στις ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ

με την Αναστασία Νίνου Δημητρίου & 5μελή ορχήστρα 

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

στην εξέδρα δίπλα στο ποταμάκι

ώρα έναρξης 9 το βράδυ 

Σύντομο βιογραφικό

Η Αναστασία Νίνου Δημητρίου γεννήθηκε στο Άργος Αργολίδος. Από 8 ετών διδάσκονταν πιάνο και από τα 13 χρόνια συμμετείχε στη χορωδία του Μάνου Διαμαντή. Στα 18 της ξεκίνησε σπουδές στο Ελληνικό ωδείο Αθηνών και στο Εθνικό ωδείο με τον τενόρο Μάνο Μητσάκο και αρίστευσε παίρνοντας πτυχία στην Φούγκα, στην Αντίστιξη, στην Αρμονία, στα παραδοσιακά κρουστά, δίπλωμα στη Μονωδία και ειδικεύσεις σε μουσικοκινητικά προγράμματα, στην ειδική αγωγή και στα παιδαγωγικά. Παράλληλα τραγουδούσε και . συνεργάστηκε με μεγάλους καλλιτέχνες του Ελληνικού πενταγράμμου. Μερικοί από αυτούς είναι ο Πουλόπουλος, ο Αντύπας, οι Ζικ Ζακ, ο Πολυκανδριώτης, ο Κουρκούλης, ο Οικονομόπουλος, ο Κιάμος, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Πανταζής και ο Πλούταρχος. Το 2009 έλαβε μέρος στο 7ο φεστιβάλ Αλεξάνδρειας με τραγούδι του Χάρη Χαλκίτη και στίχους δικούς της και πήρε το 2ο βραβείο ανάμεσα σε 45 συμμετέχοντες από 22 χώρες. Το 2016 εκδόθηκε η πρώτη της σειρά μουσικών παραμυθιών ¨Η Τσιπούρα η Λενιώ¨ από τη Χάρτινη πόλη οπού μετράει ήδη 5 εκδόσεις και βραβεύτηκε το 2019 από τους Έλληνες λογοτέχνες με το πρώτο βραβείο παιδικής ποίησης και μουσικής. Σήμερα κάνει συναυλίες – αφιερώματα στην Αθήνα και μαθήματα μουσικοκινητικής, φωνητικής, ανωτέρων θεωρητικών και αρμονίου σε συνεργασία με ωδεία και σχολεία.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
Παναγιώτης Σκούφης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ