ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 μ.μ. | | |
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
Τηλεδιάσκεψη είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Δευτέρα 31 Μαΐου με τους διευθυντές Μεταφορών και Επικοινωνιών των  Περιφερειακών Ενοτήτων Αργολίδας, Κορινθίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας και Αρκαδίας.

Στην εν λόγω σύσκεψη γνωστοποιήθηκε ότι έχουν ξεκινήσει οι έλεγχοι από την Περιφέρεια σε όλα τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ των 5 Π.Ε., οι οποίοι -όπως επισήμανε ο περιφερειάρχης- είναι ιδιαίτερα αυστηροί όπως και τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που διενεργούνται έλεγχοι στην λειτουργία των ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από όταν ξεκίνησε η λειτουργία τους.

Ακόμα, στη σημερινή σύσκεψη καταγράφηκε ότι δεν έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από επαγγελματίες ταξί όσον αφορά στην διαδικασία μετατροπής των ήδη κυκλοφορούντων οχημάτων τους σε ταξί για άτομα με αναπηρία.

Αντίθετα, έχει εκδηλωθεί ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με την κυκλοφορία, με άδεια ταξί, οχημάτων τύπου βαν, μέχρι εννέα θέσεων. Αυτό θα προκύψει με την αντικατάσταση, από όσους επαγγελματίες ενδιαφέρονται, των υφιστάμενων οχημάτων τους ταξί με τα εν λόγω βαν.

Η σχετική διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε περίπου ένα δεκαπενθήμερο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ