ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Κυριακάτικο ρεκόρ θερμοκρασίας στην Πελοπόννησο - Πόσο ανέβηκε ο υδράργυρος στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. | | |
Κυριακάτικο ρεκόρ θερμοκρασίας στην Πελοπόννησο - Πόσο ανέβηκε ο υδράργυρος στην Αργολίδα
Συνεχίστηκαν οι συνθήκες καύσωνα και σήμερα Κυριακή 27/06, με τη θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια να ξεπερνά τους 40 ⁰C, με τη μεγαλύτερη τιμή να καταγράφεται και πάλι στα Αρφαρά Μεσσηνίας με 41,4 ⁰C.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ υψηλότερες θερμοκρασίες κατά τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 27/06, παρουσιάζονται στον ενσωματωμένο πίνακα της παρακάτω εικόνας.
Η εικόνα προέρχεται από την κάμερα στην περιοχή Κοκκάρι της Σάμου, η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Περισσότερες όμορφες εικόνες από διάφορα μέρη της χώρας μας, μπορείτε να δείτε στις μετεωρολογικές κάμερες του δικτύου μας.

Οι οκτώ υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες της Κυριακής 27/06/2021, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, με την καλοκαιρινή εικόνα της μετεωρολογικής κάμερας από το νησί της Σάμου (περιοχή Κοκκάρι), η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr (Πηγή Εικόνας: www.samostour.dk).

Πηγή: meteo.gr 

Στην Αργολίδα το σημερινό ρεκόρ θερμοκρασίας σημείωσε και πάλι το Κρανίδι με 38.9 °C στις 12:37

Στο κάμπο της Αργολίδας σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό της Πυργέλας η θερμοκρασίας έφτασε τους 36 βαθμούς στις 1:30 το μεσημέρι της Κυριακής

Στο Δημοτικό στάδιο του Άργους η υψηλότερη θερμοκρασία που καταγράφηκε σημερα ηταν οι 35.5 °C στις 14:06.

Στο Ναύπλιο από τον σταθμό του δικτύου του Meteoclub.gr η υψηλότερη σημερινή θερμοκρασία ήταν  35,6 °C στις 13:27

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ