ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Αντώνης Λυμπέρης: Η Περιφερειακή Αρχή με το σοβαρό πρόβλημα των κουνουπιών ακόμα δεν ασχολήθηκε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:02:00 μ.μ. | | |

Με ανησυχία παρακολουθούμε την πορεία του Περιφερειακού έργου, που δυστυχώς με τις πολλές ολιγωρίες και υστερήσεις του, επηρεάζει αρνητικά τη ζωή των πολιτών.


Φτάσαμε στον Ιούνιο και λόγω των πολλών παλινωδιών και της άγνοιας της ευθύνης της η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα, σχεδιάζει πύργους στην άμμο, ονειρεύεται διοικητήρια και παλάτια, αλλά δίπλα στις ανάγκες του πολίτη δεν είναι. 

Έτσι με το σοβαρό πρόβλημα των κουνουπιών ακόμα δεν ασχολήθηκαν. 

Ενώ υπήρχε προς διευκόλυνσή τους  και η τεχνογνωσία των επιτυχημένων διαγωνισμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών  την περίοδο Τατούλη, αλλά και τα οικονομικά στοιχεία, διότι 10 εκατ. για το πρόγραμμα κουνουποκτονίας ήταν άμεσα διαθέσιμα για να προχωρήσει έγκαιρα ο διαγωνισμός, βλέπουμε μία ανεξήγητη χαλαρότητα και μία διάθεση να μην ασχολούνται με τα σοβαρά θέματα, παρά μόνο με τις εντυπώσεις και την εικονική πραγματικότητα.

Η Αργολίδα, ένας κατ΄εξοχήν παραγωγικός και τουριστικός Νομός κύριοι της Περιφερειακής Αρχής, δεν μπορεί να κινείται μόνο σε λογικές …εγκαινίων έργων των προκατόχων τους ή ανέξοδης δημοσιότητας. Οφείλετε στην κοινωνία και στους πολίτες να γίνετε αποτελεσματικοί, να προστατέψετε τη δημόσια υγεία και να διευκολύνετε την τουριστικά ανάπτυξη και τους εν δυνάμει επισκέπτες μας . Με όσα κάνετε δυστυχώς και κυρίως με όσα ΔΕΝ κάνετε μας οδηγείτε σε περιπέτειες. 

Την ευθύνη σας για τα  κουνούπια την πάτε χαλαρά και αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Μήπως κ. Περιφερειάρχα η καθυστέρηση οφείλεται επειδή και σ’ αυτή την περίπτωση θέλετε να επιλεγεί ανάδοχος της «προτίμησής σας»;

Σας καλώ άμεσα να κάνετε τις ενέργειες που απαιτούνται και η Αργολίδα να προστατευθεί. 


Αντώνης Λυμπέρης, Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αγολίδας, "Νέα Πελοπόννησος"  


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ