ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Επίσκεψη Κοντοζαμάνη στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και στον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:02:00 μ.μ. | | |
Επίσκεψη Κοντοζαμάνη στο Νοσοκομείο Ναυπλίου (βίντεο)
Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 6 Ιουνίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Τον Αν. Υπουργό Υγείας υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας Θοδωρής Βασιλόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Διευθυντές των μονάδων υγείας του Νοσοκομείου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός, ο Υπευθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλης Οψιμούλης κα.
Τον κύριο Κοντοζαμάνη συνοδεύουν, στελέχη του Υπουργείου Υγείας, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος κα.
Ο κ. Κοντοζαμάνης κατά την παρουσία του στο Νοσοκομείο συναντήθηκε με τους υπεύθυνους της ΚΟΜΥ Αργολίδας, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας και για θέματα που αφορούν το ΕΚΑΒ Αργολίδας
Προηγήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Αργολίδας Θοδωρή Βασιλόπουλου με φορείς του νομού Αργολίδας και εκπροσώπους του Ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Στην είσοδο του Νοσοκομείου κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Αν. Υπουργού Υγείας πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία από το ΠΑΜΕ και το Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας με αίτημα "Λεφτά για την Υγεία" και "Προσλήψεις στα Νοσοκομεία"
Ο κύριος Κοντοζαμάνης στην συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ