ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Αργολίδα: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στην Επίδαυρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:41:00 μ.μ. | | | |
Αργολίδα: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στην Επίδαυρο
Δυστυχώς σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Ιουνίου στην περιοχή της Επιδαύρου στην Αργολίδα.

Από την σφοδρή σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Επιδαύρου Κορίνθου έχασε τελικά την ζωή του ο Ν.Ζ. 52 χρονών επαγγελματίας και κάτοικος της περιοχής, ενώ μια γυναικα 67 χρονών από το άλλο αυτοκίνητο νοσηλεύεται τραυματισμένη.
Ο άτυχος οδηγός επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο smart, όταν επιχείρησε με κατεύθυνση την Κόρινθο, να στρίψει προς Δήμαινα και εμβολίστηκε από αυτοκίνητο μάρκας BMW με δυο επιβαίνοντες που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο όχημα.
Με την παρέμβαση της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ Αργολίδας αλλά και τις πρώτες βοήθειες από γιατρό που βρέθηκε στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός απεγκλωβίστηκε φέροντας πολύ σοβαρά τραύματα.

Δυστυχώς όμως στο Νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Επιδαύρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ