ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Εθελοντική αιμοδοσία για την Παγκόσμια Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη με το Δημοτικό σχολείο Φιχτίου

Εθελοντική αιμοδοσία για την Παγκόσμια Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη με το Δημοτικό σχολείο Φιχτίου
Γιορτάζουμε την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ με εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Φιχτίου από 16:30 έως 19:30.


Συνδιοργάνωση: ΣΕΑ Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» και Δημοτικού σχολείου Φιχτίου, με την αρωγή του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Φιχτίου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ – Καλέστε το 6987765064 και κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ πραγματοποιείται στις 14 Ιουνίου κάθε έτους. Ο στόχος είναι να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανάγκη για ασφαλές αίμα και προϊόντα αίματος για μετάγγιση και για την κρίσιμη συμβολή των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ αιμοδοτών στα εθνικά συστήματα υγείας.

Τα ασφαλή προϊόντα αίματος και η μετάγγιση τους αποτελούν κρίσιμη πτυχή της φροντίδας και της δημόσιας υγείας. Σώζουν εκατομμύρια ζωές και βελτιώνουν την υγεία και την ποιότητα ζωής πολλών ασθενών κάθε μέρα.

Η ανάγκη για αίμα είναι καθολική, αλλά η πρόσβαση στο αίμα για όλους εκείνους που τη χρειάζονται δεν είναι. Η έλλειψη αίματος είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Για να διασφαλιστεί ότι όλοι όσοι χρειάζονται ασφαλές αίμα έχουν πρόσβαση σε αυτό, χρειαζόμαστε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ αιμοδότες που δίνουν αίμα τακτικά.

"Προσέφερε αίμα και κράτησε τον κόσμο ζωντανό"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ