ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Τεράστια τρύπα απειλεί να «καταπιεί» σπίτι στο Μεξικό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:20:00 μ.μ. | |
Τεράστια τρύπα στο Μεξικό απειλεί να «καταπιεί» σπίτι (βίντεο)
Screen Grab
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές του Μεξικό που ερευνούν την υπόθεση μιας τεράστιας καταβόθρας η οποία εμφανίστηκε στο κτήμα αγρότη στην πολιτεία Puebla.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τρύπα ,που είναι γεμάτη με νερό, επεκτάθηκε γρήγορα και απειλεί να «καταπιεί» κοντινό σπίτι, ενώ οι Αρχές έχουν αποκλείσει το σημείο ώστε να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι.

Οι κάτοικοι περιοχής, έντρομοι είδαν να υποχωρεί το έδαφος και να ανοίγει μια τρύπα διαμέτρου 70 μέτρων περίπου, που απειλεί ένα σπίτι μερικά μόλις μέτρα μακριά

Σημειώνεται πως η τεράστια τρύπα ξεκίνησε από τα 5 μέτρα και έκτοτε μεγαλώνει πολύ γρήγορα, όπως ανέφερε ο περιβαλλοντικός γραμματέας της περιοχής, Μπεατρίζ Μανρίκε.

Η τρύπα δεν έχει σταματήσει να «ανοίγει» συνεχώς, καθώς το λασπώδες έδαφος εξακολουθεί να υποχωρεί.

Οι Αρχές, ζήτησαν από τους πολίτες να μην πλησιάζουν στο σημείο.

Ένα σπίτι εκεί κοντά εκκενώθηκε έως ότου οι ερευνητές αποφασίσουν εάν η περιοχή είναι ασφαλής. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, Μαγδαλένα και Χεριμπέρτο Σάντσεζ ανέφεραν ότι άκουσαν έναν ήχο σαν βροντή πριν βρουν τον γιγαντιαίο λάκκο.

Οι ντόπιοι πιστεύουν ότι η καλλιεργήσιμη γη, στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκε πάνω από μια παλιά λιμνούλα, που ονομάζεται «jagüey».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ