ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Καμπόσος για την δηλητηρίαση των άτυχων ζώων στο Τημένιο: "Αποτελεί ντροπή για το ανθρώπινο είδος..."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 π.μ. | | |
Καμπόσος για την δηλητηρίαση των άτυχων ζώων στο Τημένιο: "Αποτελεί ντροπή για το ανθρώπινο είδος..."
Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος εξέφρασε στο in.gr τον αποτροπιασμό του για την δηλητηρίαση των άτυχων ζώων στη περιοχή Τημένιο. 

«Ένα ακόμα απερίγραπτο έγκλημα κατά των ζώων εκτυλίχθηκε χθες στην περιοχή Αγίας Άννας στο Τημένιο. 4 σκυλάκια τα οποία ο Δήμος μας με την συνδρομή των περιοίκων φρόντιζε προσφέροντας τους ότι ήταν δυνατόν για την ευζωία τους βρέθηκαν νεκρά από δηλητήριο .

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος με ενημέρωσε πως επρόκειτο για 4 σκυλίτσες οι οποίες είχαν αποπαρασιτωθεί, είχαν τσιπαριστεί , είχαν στειρωθεί και εμβολιαστεί, ενώ στο σημείο που ζούσαν είναι τοποθετημένες ταΐστρες και ποτίστρες. Το έγκλημα που επιτελέστηκε από εκείνους που τα εγκατέλειψαν είναι ισάξιο με εκείνου που τα σκότωσε! 

Όταν εγκαταλείπεις ένα ζώο στον δρόμο οι πιθανότητες επιβίωσης του είναι ελάχιστες. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα των αδέσποτων ζώων που συνεχώς πολλαπλασιάζονται λόγω της εγκατάλειψης τους από ανθρώπους που διαμένουν σε άλλες περιοχές, με λιγοστά μέσα και χωρίς προσωπικό, υποστηριζόμενοι από τους εθελοντές τους οποίους και ευχαριστώ για ακόμα μία φορά.

Δυστυχώς δεν υπάρχει η παιδεία ούτε και η υπευθυνότητα από ορισμένους πολίτες και χωρίς συνείδηση εγκαταλείπουν τα ζώα τους. Για την συγκεκριμένη αποτρόπαια πράξη που έγινε στο Τημένιο εύχομαι να μην συμβεί ξανά σε κανένα ζωάκι , γιατί αποτελεί ντροπή για το ανθρώπινο είδος, να βρεθούν οι ένοχοι και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία».

Να προσθέσουμε σε όσα μας δήλωσε ο κ. Καμπόσος πως εκείνος που δηλητηριάζει οποιοδήποτε πλάσμα είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος που αύριο μπορεί και να στραφεί προς τον συνάνθρωπο του ή να κάψει ένα δάσος επειδή τον ενοχλεί το κελάηδισμα των πουλιών.

Πηγή: in.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ