ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Σε τουρνουά Πόλο στην Καλαμάτα συμμετέχει ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 μ.μ. | | |
Σε τουρνουά Πόλο στην Καλαμάτα συμμετέχει ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου
Τουρνουά υδατοσφαίρισης με τη συμμετοχή των Αρη Νικαίας, Ν.Ο. Ναυπλίου και Ολυμπιάδας Πετρούπολης, διοργανώνει ο Άργης Καλαμάτας το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουνίου στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας.

Eνα τουρνουά που εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας, η οποία θέλει να επιστρέψει στην Β’ εθνική και έχει σκοπό τη διάδοση του αθλήματος, αλλά και την ανάδειξη της κοινωνικής πλευράς που προωθεί ο αθλητισμός. Γι’ αυτό το σύνθημα των αγώνων είναι: ”Οχι σε όλα τα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό”. Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση τελεί υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.) και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Υ.).

Ο Αργης με ανακοίνωση του σημειώνει ακόμα τα εξής: “Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Καλαμάτας, αλλά και φυσικά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της πόλης για την οικονομική τους στήριξη στο τουρνουά. Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Aργης Καλαμάτας συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις και τη συμμετοχή σε αγώνες με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «Ευ αγωνιζεσθαι και την ευγενή άμιλλα αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός.

Ο Αργης θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 8 μ.μ. την Ολυμπιάδα Πετρούπολης, την Κυριακή στις 10 το πρωί τον Ν.Ο. Ναυπλίου και στις 6 το απόγευμα τον Αρη Νικαίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο
1η αγωνιστική
Άρης Νικαίας- Ν.Ο. Ναυπλίου, 7 μ.μ.
Αργης Καλαμάτας - Ολυμπιάδα Πετρούπολης, 8 μ.μ.

Κυριακή
2η αγωνιστική
Αργης Καλαμάτας - Ν.Ο. Ναυπλίου, 10 π.μ.
Ολυμπιάδα Πετρούπολης - Άρης Νικαίας, 11 π.μ.

3η αγωνιστική
Ολυμπιάδα Πετρούπολης - Ν.Ο. Ναυπλίου, 5 μ.μ.
Αργης Καλαμάτας - Άρης Νικαίας, 6 μ.μ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ