ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Ευχαριστίες από το ΔΙΕΚ Άργους προς το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:38:00 μ.μ. | | |
Ευχαριστίες από το ΔΙΕΚ Άργους προς το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ)
Η διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Άργους εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης, παράρτημα του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) για τις εισηγήσεις, σε τηλε-ημερίδα, των συνεργάτιδών του για θέματα έμφυλης βίας και τη διαχείρισή τους από επαγγελματίες υγείας. 

Την τηλε-ημερίδα παρακολούθησαν, στα πλαίσια των μαθημάτων κατάρτισης, οι σπουδαστές/στριες των ειδικοτήτων «Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου» Β΄ και Δ΄ εξαμήνου και «Βοηθός Νοσηλευτή ειδικών παθήσεων».

Οι εισηγήσεις υλοποιήθηκαν από τις κ. Αγγελική Χριστοπούλου, κοινωνική λειτουργό και σύμβουλο κοινωνικής και εργασιακής στήριξης, την κ. Θεοδώρα Τσαούση, ψυχολόγο, σύμβουλο ψυχολογικής και εργασιακής στήριξης, την κ. Ελένη Μητροπούλου, σύμβουλο νομικής στήριξης και την κ. Ειρήνη Κυριάκη, βοηθό υπεύθυνης έργου στην τριμελή ομάδα Επιστημονικού Συντονισμού του ΚΕΘΙ.

Ευχαριστούμε επίσης την πρόεδρο του ΚΕΘΙ, κ. Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Στην ιστοσελίδα του Δ.ΙΕΚ (https://diekarg.blogspot.com) είναι αναρτημένο το ενημερωτικό σημείωμα του Συμβουλευτικού Κέντρου Τρίπολης, ενώ παράλληλα διανεμήθηκε ηλεκτρονικά στους/στις σπουδαστές/στριες το ειδικό ενημερωτικό έντυπο για επαγγελματίες υγείας.

Εκ της Διευθύνσεως
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ