ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Αργολίδα: Ο εκπαιδευτικός της χρονιάς Ν.Γαλάνης μιλάει για την διάκριση του (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 μ.μ. | | |
Αργολίδα: Ο εκπαιδευτικός της χρονιάς Ν.Γαλάνης μιλάει για την διάκριση του
Για το σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που επιτελεί, βραβεύτηκε ο δάσκαλος Νίκος Γαλάνης ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει ξεχωρίσει για την αγάπη που έχει για το επάγγελμά του, αλλά και την όμορφη σχέση που αναπτύσσει με τους μαθητές του.

Ο ίδιος, αλλά και η συνάδελφός του Νάντια Στρατή μοιράστηκαν το βραβείο το οποίο έλαβαν για το έργο που έκαναν πέρυσι στο δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου Αργολίδας. Η δουλειά των εκπαιδευτικών μαζί με τους μόλις 24 μαθητές, κατάφερε να συγκινήσει την επιτροπή των Education Leaders Awards.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», ο εκπαιδευτικός Νίκος Γαλάνης μίλησε γι’ αυτή τη διάκριση.

«Υπήρχαν πάνω από 210 υποψηφιότητες από όλη τη Ελλάδα και σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Η δική μας υποψηφιότητα με το Δημοτικό Αγίου Δημητρίου Αργολίδας κέρδισε την κριτική επιτροπή και ιδιαίτερα η πρόεδρος κ. Διαμαντοπούλου μου είπε ότι συγκινήθηκαν πάρα πολύ από το έργο που πράξαμε, αν και είμαστε και οι δύο αναπληρωτές εκπαιδευτικοί –που σημαίνει ότι θα μέναμε μόνο μία χρονιά στο συγκεκριμένο σχολείο. Το όραμα που είχαμε και οι δράσεις που κάναμε, άλλαξαν ριζικά την εικόνα του σχολείου. Αυτό μέτρησε πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γαλάνης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ