ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Ενωσιακό Γήπεδο Αρκαδίας: Πολύ σημαντικό αθλητικό έργο αναβάθμισης (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:46:00 μ.μ. | | |
Ενωσιακό Γήπεδο Αρκαδίας: Πολύ σημαντικό αθλητικό έργο αναβάθμισης (βίντεο)
Το εργολαβικό συμφωνητικό για την έναρξη του έργου «Κατασκευή Αθλητικού Κέντρου Ε.Π.Σ.Α.», στο γήπεδο της Νεστάνης, υπογράφτηκε την Τετάρτη (30/6/2021).
Πρόκειται για ένα έργο το οποίο προετοιμάστηκε από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΤΑΠΤοΚ και πλέον, μετά την υπογραφή της σύμβασης, αναμένεται άμεσα να εκκινήσουν οι εργασίες.
Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης κ. Παναγιώτης Νίκας ευχήθηκε το γήπεδο να είναι καλορίζικο και δεσμεύθηκε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει για κάθε συμπληρωματική εργασία απαιτηθεί.

Στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης του έργου, παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας κ. Ιωάννης Μαντζούνης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης υπογράμμισε τη σημασία του έργου για το σύνολο του Δήμου, ο οποίος αντιμετωπίζει έλλειψη αθλητικών υποδομών.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας κ. Σταύρος Γεωργόπουλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη, καθώς και τους Μανώλη Σκαντζό (Πρόεδρο ΤΑΠΤοΚ) και Χρήστο Λαμπρόπουλο (Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας), επισημαίνοντας ότι «πρόκειται για ένα όνειρο που είχαμε πολλά χρόνια» και πλέον γίνεται πραγματικότητα.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τόνισε ότι η ΕΠΟ προορίζει αυτό το γήπεδο για σημαντικά τουρνουά των μικρών Εθνικών Ομάδων.

Ο Πρόεδρος της ΑΟ Νεστάνης Βασίλης Σπέντζος καλωσόρισε τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα στο χωριό της Νεστάνης και εξέφρασε, με τη σειρά του, την ικανοποίηση για την υπογραφής της σύμβασης.

Ο Πρόεδρος του ΤΑΠΤοΚ κ. Μανώλης Σκαντζός, από το χώρο του γηπέδου της Νεστάνης, υπογράμμισε με δηλώσεις του: «Κάποιοι επιμένουν ότι δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε έργα, όμως εμείς, μετά τη Δημητσάνα, ήρθαμε εδώ και υπογράψαμε σύμβαση με τον εργολάβο για να ξεκινήσει το έργο της κατασκευής του γηπέδου της Νεστάνης. Ένα γήπεδο στολίδι για την Αρκαδία ολόκληρη που θα έχει τις προδιαγραφές να φιλοξενεί αγώνες για όλες τις κατηγορίες, πλην της πρώτης εθνικής.
Για το έργο αυτό δουλέψαμε στο ΤΑΠΤοΚ, με τον Γενικό Διευθυντή κ. Παναγιώτη Μαντά και με τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Καμπισιούλη και σήμερα υπογράφτηκε η σύμβαση. Το έργο έχει προϋπολογισμό 600.000 ευρώ και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης έξι μήνες. Θα χρειαστούν κάποιες συμπληρωματικές εργασίες. Στόχος είναι του χρόνου το καλοκαίρι περίπου, να έχουμε ένα νέο γήπεδο που αρμόζει στην ΕΠΣΑ και στο Νομό Αρκαδίας.

Ό,τι λέμε, το κάνουμε, αυτό πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες της Πελοποννήσου. Εννέα χρόνια, οι προηγούμενοι που θριαμβολογούν, γιατί δεν είχαν προχωρήσει αυτά τα έργα για τον αθλητισμό στην Αρκαδία; Γιατί άραγε; Εκεί, οι πολίτες θα κρίνουν ποιοι είναι ικανοί να διοικούν.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο ΤΑΠΤοΚ και επιπλέον ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη που με εντολή δική του έγινε ό,τι έγινε εδώ και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να υλοποιούμε ένα έργο σημαντικό για ολόκληρη την Αρκαδία».


Πηγή: kalimera-arkadia.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ