ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Καιρός Αργολίδα: «Φθινοπωρινός Ιούνιος - Πτώση της θερμοκρασίας - Πρόγνωση για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Καιρός Αργολίδα: «Φθινοπωρινός Ιούνιος - Πτώση της θερμοκρασίας - Πρόγνωση για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Τρίτη 15 Ιουνίου στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές συμπεριλαμβανομένης και της Αργολίδας.


Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά στο βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από αργά το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.

Ο καιρός την Τετάρτη 16 Ιουνίου

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά στα ηπειρωτικά βαθμιαία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φθάσει κατά τόπους στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού τις επόμενες μέρες


ΠΕΜΠΤΗ 17-06-2021
Γενικά αίθριος καιρός, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά και τα νότια θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στις υπόλοιπες περιοχές μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-06-2021
Γενικά αίθριος καιρός, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικές νεφώσεις από το βράδυ στα βόρεια.

Οι άνεμοι στα δυτικά και τα νότια θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19-06-2021
Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά και τα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και την κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα.

Τι καιρό θα έχουμε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Οι πρώτες εκτιμήσεις

Λίγες ημέρες απέμειναν έως το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021) και, επειδή πολλοί θα σπεύσουν να αξιοποιήσουν το τριήμερο, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα που έχουν στα χέρια τους οι επιστήμονες, ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος με υψηλές θερμοκρασίες με το θερμόμετρο να φτάνει και ίσως ξεπεράσει τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου σε κεντρικά ηπειρωτικά και νότια.

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας το συγκεκριμένο διάστημα με αίθριο καιρό. Μόνο κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υπάρχουν πιθανότητες να σημειωθούν τοπικές βροχές με μπόρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από 4 έως 5 μποφόρ από βόρειες, βορειοδυτικές διευθύνσεις και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και κατά τόπους αναμένεται να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ