ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Μαρία Ράλλη: Γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον οι φετινές εκδηλώσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:29:00 π.μ. | | |
Μαρία Ράλλη: Γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον οι φετινές εκδηλώσεις
Φέτος, το Ναύπλιο μαζί με όλη την Ελλάδα γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και με αφορμή το επετειακό αυτό έτος εμπνεόμαστε, τιμώντας την ιστορία μας, αναδεικνύοντας παράλληλα τις κλασικές αξίες μας. 

Στο πλαίσιο των εορτασμών, προγραμματίσαμε ένα πλήθος εκδηλώσεων με στόχο να δημιουργηθεί μια γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. 

Το πρόγραμμα μας αποτελείται από τρεις ενότητες και είναι μέχρι το τέλος Αυγούστου , αφού ο μήνας Σεπτέμβριος και μετέπειτα αυτού θα έχει ξεχωριστή ταυτότητα και θα έχει επίκεντρο τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια (εκεί ξεκινούν και τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά μας , τα οποία θα είναι ποικίλα και ενδιαφέροντα ). 

Η πρώτη ενότητα περιλαμβάνει δράσεις και πρωτοβουλίες από τον χώρο της Τέχνης του Πολιτισμού, και μιλάμε για το θέατρο , τη ζωγραφική, την λογοτεχνία και τη μουσική. 

Ενώ, η δεύτερη και η τρίτη ενότητα περιλαμβάνουν διάφορες σύγχρονες ευρηματικές δράσεις σε μια παράλληλη πορεία με την λαϊκή μας παράδοση και την κινητοποίηση του κόσμου της Μόδας. 

Και αυτό το πολιτιστικό καλοκαίρι στο Δήμο Ναυπλιέων είναι διαφορετικό. Γιατί διαφορετική είναι και η νέα πραγματικότητα που ζούμε .Κάθε μέρα κάνουμε και ένα βήμα ακόμη επανεκκίνησης της ζωής μας .

Το θερινό πολιτιστικό πρόγραμμα που σας παρουσιάσαμε αποτελεί μόνο ένα μέρος του προγράμματος που διαμορφώθηκε από το Δήμο και τους ανθρώπους του πολιτισμού και τις ιδέες τους. 

Έχουμε ήδη προγραμματίσει εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές ενότητες και τοπικά διαμερίσματα και περιμένουμε την χαλάρωση των μέτρων , για να δημοσιοποιήσουμε τον χώρο και τις ημερομηνίες . Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τους ανθρώπους πολιτισμού και να δώσουμε το χρώμα και τους ήχους που έχουμε ανάγκη μετά τους τόσους μήνες εγκλεισμού και περιορισμών. 

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και είναι μακρύ και το ίδιο μακρύ θα είναι και το πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων μας. Παράλληλα με τις προηγούμενες θεματικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους και φορείς με στόχο την ψυχαγωγία και την ανάδειξη των θησαυρών των τοπικών κοινοτήτων. 

Και φυσικά όλα αυτά και άλλα πολλά θα λειτουργήσουν ως ένα ακόμα " εργαλείο" για την προώθηση του τουρισμού στο Δήμο μας !

Μαρία Ράλλη 
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ