ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

"Πρώτη θέση" για τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:30:00 μ.μ. | |
"Πρώτη θέση" για τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Ναύπλιο (βίντεο)
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Οικονομόπουλος που είχε τραγουδήσει σε παραλιακό μαγαζί της Αργολίδας τον Ιούλιο 2017, σε μία εμφάνιση όπου είχε γίνει το αδιαχώρητο, επέστρεψε στο Ναύπλιο, όχι στα πλαίσια κάποιας εξόρμησης, αλλά για τα γυρίσματα του νέου του βιντεοκλίπ. 

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στην Παλιά Πόλη, γύρω από το Βουλευτικό. Μάλιστα δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του που τον αναγνώρισαν και ζήτησαν να βγάλουν μαζί του μία σέλφι.

Το νέο του τραγούδι "Πρώτη θέση" κυκλοφορεί αύριο. Η Βικτόρια Κνις είναι το μοντέλο που βρέθηκε στην αγκαλιά του τραγουδιστή και φυσικά το αποτέλεσμα είναι "εκρηκτικό". Το «Εμένα Να Ακούς» έγινε σύνθημα και δικαίωσε τον τίτλο του, διανύοντας συνολικά έξι εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart και επτά εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Η "Πρώτη Θέση" ανήκει στον Νίκο Οικονομόπουλο και έρχεται να μας «παρασύρει» άλλη μια φορά, μέσα από τους στίχους και το τέμπο του νέου του τραγουδιού, που αναμφισβήτητά θα γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού.

"Με το νέο μου τραγούδι θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ανάγκη που έχουμε όλοι για περισσότερο χαμόγελο και παραπάνω αισιοδοξία. Να έχετε στην αγκαλιά σας μόνο όσες και όσους σας κάνουν να γίνεστε καλύτεροι άνθρωποι.
Όσοι το κάνουν αυτό πρέπει να έχουν στην καρδιά σας την
... Πρώτη Θέση" σχολίασε ο Νίκος Οινονομόπουλος από τον λογαριασμό του στο facebook

Δείτε παρακάτω το teaser του νέου του τραγουδιού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ