ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Ευχαριστίες από τον Φείδωνα Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:13:00 μ.μ. | | | |
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έδειξαν έμπρακτα και ουσιαστικά το ενδιαφέρον τους και συνέβαλαν αποτελεσματικά στην επιτυχία των κοριτσιών στο δύσκολο, πιεστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2020-21 της ΕΠΟ, ήτοι:


το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Υφυπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη

τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα

τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Πελοποννήσου

τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Μαντζούνη, τόσο για το θεσμικό όσο και για το προσωπικό του ενδιαφέρον

τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτριο Καμπόσο, όπως και τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Δελή Νικόλαο και Τζαβέλλα Παναγιώτη.

τον πρόεδρο της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΕΠΟ, κ. Κυριάκο Φύτρα, για την αποτελεσματική παρέμβασή του στην ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

τους ιατρούς κ.κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, Κωστή Παναγιωτόπουλο και Κοδέλα Δημήτριο για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

τους χορηγούς και τους υποστηρικτές του συλλόγου για την πολύπλευρη οικονομική τους υποστήριξη.

τον κ. Αλέξη Τότσικα των εκπαιδευτήριων «ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ» για την πολυεπίπεδη βοήθειά του και το συνεχές ενδιαφέρον του για τον σύλλογο.

τους προέδρους του ΑΡΗ Κορίνθου, κ. Άθω Γκίλλα, του ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ, κ. Τάσο Μούγιο και της ΔΟΞΑΣ Πουλακίδας, κ.Αθανάσιο Νάσσο, για την παραχώρηση παικτριών.

το Αστυνομικό Τμήμα Άργους για τη συμβολή του στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος, ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών τόσο για την παρουσία τους στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας όσο και για την εμπιστοσύνη τους .

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Γιάννης Αποστολόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ