ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

¨Hyperion¨: Ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα από το μέλλον παρουσιάζεται στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 π.μ. | | |
¨Hyperion¨: Ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα από το μέλλον παρουσιάζεται στο Ναύπλιο
Παρουσίαση της 1ης Αμιγώς Ηλεκτροκίνητης Μοτοσικλέτας Αγώνων στην Ελλάδα, με την ονομασία ¨Hyperion¨ θα γίνει στο Ναύπλιο από τη Φοιτητική Ομάδα Racing Electric MotoStudent, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος το οποίο εδρεύει στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών.

Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 στις 20:30 στο ξενοδοχείο Αμαλία στα πλαίσια της 23η Πανελλήνιας συγκέντρωσης της Ελληνικής Λέσχης Μοτοσυκλετιστών BMW που έχει προγραμματιστεί στο Ναύπλιο από 11.6 έως 13.6.2021!

Η Μοτοσικλέτα κατασκευάστηκε από τους Φοιτητές, με τη Χορηγία της BMW – MOTORRAD HELLAS, στα πλαίσια του Παγκόσμιου Διαγωνισμού MotoStudent 2019 – 2021 ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο Φοιτητικό Διαγωνισμό Αγωνιστικών Μοτοσικλετών και διοργανώνεται από τη FIM (Federation Internationale Motocyclisme).
Ποια είναι η ομάδα η Racing Electric Motostudent

Η Racing Electric Motostudent είναι η ερευνητική αγωνιστική ομάδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, με έδρα την πανεπιστημιούπολη Σερρών. Στόχος της είναι η μελέτη και κατασκευή της πρώτης ηλεκτροκίνητης αγωνιστικής μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα στα πλαίσια του παγκόσμιου διαγωνισμού MotoStudent 2019 – 2021. 

Από την αρχή της έρευνας και ανάπτυξης του πρωτότυπου, η ομάδα έθεσε τον πήχη ψηλά θέλοντας να εφαρμόσει σύνθετα υλικά και τεχνολογίες που σπάνια χρησιμοποιούνται στον χώρο της μοτοσυκλέτας. 

Πιο συγκεκριμένα, ο στόχος της ομάδας ήταν να δημιουργήσει μία μοτοσυκλέτα με προδιαγραφές Moto 3. Θέλοντας να γίνει πιο ανταγωνιστική, η ομάδα έδωσε έμφαση στο σύστημα μετάδοσης το οποίο αποτελεί και την σημαντικότερη καινοτομία του Hyperion. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ