ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για το καλοκαιρινό το SPORT CAMP Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:26:00 μ.μ. | |
Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για το καλοκαιρινό το SPORT CAMP Ναυπλίου
Με πλήρες καλοκαιρινό πρόγραμμα και πολλές δραστηριότητες ανοίγει τις πύλες του για ένατη συνεχή χρονιά το SPORT CAMP Ναυπλίου με αξιοπιστία, συνέπεια και γνώση για να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους σε ένα πρόγραμμα δημιουργικής έκφρασης, αθλητικής δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Σκοπός του είναι να στηρίξει τους εργαζόμενους γονείς, αλλά και να αποκτήσει το κάθε παιδί νέες εμπειρίες σε αθλητικές κυρίως δραστηριότητες.

Το SPORT CAMP Ναυπλίου αποτελούν πτυχιούχοι φυσικής αγωγής, θεατρολόγοι & εκπαιδευτικοί εμψυχωτές με κατάρτιση, εμπειρία, και σεβασμό στη ψυχολογία των παιδιών και είναι μία προσπάθεια συνεργαζόμενων αθλητικών σωματείων της πόλης.

Σε ένα περιβάλλον οικείο, αθλητικό, και φιλόξενο στο ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και στο κολυμβητήριο τα παιδιά θα αξιοποιήσουν τον χρόνο τους δημιουργικά και παράλληλα θα ικανοποιήσουν την αστείρευτη ανάγκη τους για παιχνίδι και επικοινωνία με συνομήλικους. Η άσκηση, μέσα από διάφορες βιωματικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά τόσο στην πνευματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών όσο και στην υιοθέτηση υγιεινών συμπεριφορών.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στίβο, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβηση, ποδόσφαιρο, υδατοσφαίριση δημιουργική απασχόληση θέατρο, κατασκευές, ζωγραφική. Επίσης έχουν σχεδιαστεί μικρές πεζοπορίες, εκδρομές για μπάνιο στην Καραθώνα, επιτραπέζια παιχνίδια και προβολή ταινίας.

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί από 05/7/2021 έως και 30/7/2021 τις εργάσιμες μέρες 08:30-12.30) ή (08:30-13.45).

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΤΗΛ:ΤΟΚΑΤΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6936958902 ΕΜAIL tokaskon@gmail.com


NTEBEΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 6942236748 theo_dev@yahoo.gr

Υ.Γ 1.Χρειάζεται το όνομα του παιδιού, η ηλικία, τηλ κηδεμόνα, και σύμφωνα με την ΚΥΑ ένα self -test κάθε βδομάδα από την έναρξη και μετά.


2.Θα υπάρχει όριο εγγραφών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ