ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Απονομή υποτροφιών σε αποφοίτους του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. | | | |
Απονομή υποτροφιών σε αποφοίτους του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου
Για μια ακόμη σχολική χρονιά, οι μαθητές της Γ’ Λυκείου του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου που αρίστευσαν, βραβεύτηκαν από τον κ. Λεωνίδα Κανελλόπουλο με υποτροφία 1500 ευρώ. 
Η εν λόγω υποτροφία , για τρίτη συνεχή χρονιά, απονέμεται στη μνήμη του Δημητρίου Κορδαλή, παλαιού μαθητή του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου και στόχο έχει να ανταμείψει την άριστη επίδοση , την επιμέλεια και το ήθος των μαθητών της Γ’ τάξης του σχολείου μας.
Οι άριστοι μαθητές μας που ισοβάθμισαν με άριστα 20 και βραβεύονται για τη σχολική χρονιά 2020-2021 είναι οι : Βλάσσης Οδυσσέας-Διονύσιος , Γεωργιδάκη Σοφία, Ζουλός Ορφέας-Δημήτριος, Καλλίνη Καλλιόπη, Καραγιάννης Κωνσταντίνος, Κωστούρου Ελένη, Μανώλη Σωτηρία, Ρούτουλα Βασιλική, Χρόνη Καλλιόπη, Αργυρίου Σοφία, Μίχου Νικολέττα, Μπαλταγιάννη Αλεξάνδρα, Ντόκου Αικατερίνη, Παλαιολόγου Καλλιόπη-Κωνσταντίνα, Παπαδημητρίου Νικόλαος και Ράλλης Θεοδόσιος.
Ο δωρητής κ. Λεωνίδας Κανελλόπουλος, η διευθύντρια και οι διδάσκοντες του Λυκείου μας τους αποχαιρετούν και τους εύχονται προσωπική υγεία και προκοπή στην πορεία της ζωής τους. Ας τους συνοδεύει πάντα η συνέπεια, το ήθος και, σε έναν κόσμο που αναζητά εκ νέου αξίες, η ακούραστη φροντίδα για το καλό του Άλλου, του συνανθρώπου μας.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ