ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Αδιανόητο περιστατικό με έξι 18χρονους στην Πάρο - Έμειναν σε πάρκινγκ για 16 ώρες με ρίγη και πυρετό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:40:00 μ.μ. | | |
Αδιανόητο περιστατικό με έξι 18χρονους στην Πάρο - Έμειναν σε πάρκινγκ για 16 ώρες με ρίγη και πυρετό (βίντεο)
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάρο με πρωταγωνιστές έξι 18χρονους θετικούς στον κορωνοιό.

Για περίπου 16 ώρες έμειναν εκτός κέντρου Υγείας και εκτός δωματίου καραντίνας έξι 18χρονοι στην Πάρο, οι οποίοι είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό. Οι νεαροί έψαχναν για ώρες κάποιο δωμάτιο καραντίνας αλλά δεν μπορούσαν να βρουν κατάλυμα στο νησί. Μάλιστα δύο από αυτούς είχαν πυρετό και ένιωθαν ρίγη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα παιδιά ξύπνησαν με πυρετό και όλη η παρέα πήγε στο κέντρο Υγείας του νησιού, όπου τα παιδιά διαγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό. Αμέσως οδηγήθηκαν σε υπαίθριο πάρκινγκ μέχρι να βρεθεί κάποιο διαθέσιμο δωμάτιο για να περάσουν την καραντίνα κάποιο δωμάτιο καραντίνας.

Οι νεαροί περίμεναν για ώρες χωρίς όμως να βρεθεί κάποια λύση ενώ κάποια είχαν ρίγος και δεν αισθάνονταν καλά. Κάποια στιγμή ένας γιατρός από το κέντρο Υγείας, παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε δύο από τα παιδιά και μεσολάβησε ο ίδιος για να μεταφερθούν σε δωμάτια καραντίνας. Ωστόσο, τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά δεν βρέθηκε άμεσα λύση. Τελικά, αποφασίστηκε να γίνει διακομιδή των ασθενών στην Αθήνα με ελικόπτερο.

Ιταλός τουρίστας πριπλανούνταν για τον ίδιο λόγο στη Μύκονο

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στη Μύκονο πριν από λίγες ώρες με Ιταλό τουρίστα, ο οποίος έψαχνε στο νησί δωμάτιο καραντίνας. Ο νεαρός τουρίστας θα έπρεπε κανονικά να μεταφερθεί σε ξενοδοχείο καραντίνας άμεσα ωστόσο όλες οι κλίνες ήταν κατειλημμένες με αποτέλεσμα να μην έχει που να μείνει. Τελικά, σύμφωνα με την ΕΡΤ βρήκε περίθαλψη στο Κέντρο Υγείας του νησιού.
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ