ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Με συναυλία της Φιλαρμονικής "Μάντζαρος" η τελετή λήξης του 30ου Φεστιβάλ Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 π.μ. | |
Με συναυλία της Φιλαρμονικής "Μάντζαρος" η τελετή λήξης του 30ου Φεστιβάλ Ναυπλίου (βίντεο)
Με συναυλία της Φιλαρμονικής Εταιρίας «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» από την Κέρκυρα στην ιστορική πλατεία Συντάγματος έπεσε η αυλαία του 30ου Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου, που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ.
Η Φιλαρμονική Εταιρία «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» (Φ.Ε.Μ.) ιδρύθηκε το 1890. Από τότε μέχρι σήμερα λειτουργεί συνεχώς και χωρίς καμία διακοπή, δεν διέκοψε την λειτουργία της ούτε κατά την διάρκεια των δύο παγκοσμίων πολέμων. Ονομάστηκε «Μάντζαρος» προς τιμή του μεγάλου Κερκυραίου Μουσουργού Νικολάου Χαλικιόπουλου Μάντζαρου, συνθέτη του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδος και για την στολή των Μουσικών επελέγησαν τα χρώματα της Ελληνικής Σημαίας.
Το Μουσικό Σώμα σε πλήρη σύνθεση, αποτελείται σήμερα, από 300 μουσικούς, εκτός αυτού υπάρχει Μουσικό τμήμα νέων Μουσικών, τμήμα μικρών Μουσικών, Παιδική χορωδία και πολλά Μουσικά Σύνολα. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, Διευθυντής Σχολών και Αρχιμουσικός, είναι ο διεθνούς φήμης τρομπετίστας, παλιός μουσικός της Φ. Ε. «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» και διδάσκων στο Μουσικό τμήμα του Ιονίου Παν/μιου, κ. Σωκράτης Άνθης. 
Η Φ. Ε. «Μάντζαρος» διοικείται από 7/μελες Jιοικητικό Συμβούλιο, το οποίον εκλέγεται ανά διετία. Η Σύνθεση του J.Σ. (2018-2020) έχει ως ακολούθως: Πρόεδρος: Eρ. Ιωάννης Τριβιζάς Ιατρός Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Κοντός Δικηγόρος Γραμματέας Βασίλης Καραγιάννης οικονομολόγος Ταμίας: Παντελής Λιτσαρδόπουλος οικονομολόγος Ελεγκτής: Σπύρος Λαμάκιας Συν/χος Επιμελητής: Νικόλαος Θεοδόσης δικηγόρος Οικονόμος: Σπυρίδων Ρόκας Επιχειρηματίας

Στο τέλος της συναυλίας ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Γιάννης Βακαρέλης κατά την τελετή λήξης, έκοψαν την τούρτα των 30ων "γενεθλίων" του Φεστιβάλ και ευχαρίστησαν τον κόσμο που και φέτος παρακολούθησε τις εκδηλώσεις και έδωσαν ραντεβού για το 31ο Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου.  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ