ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος που ήρθε στο Ναύπλιο με το τεράστιο γιοτ "Aviva"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:29:00 π.μ. | | | |
Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος που ήρθε στο Ναύπλιο με το τεράστιο γιοτ Aviva
Όταν είσαι δισεκατομμυριούχος είναι λογικό να έχεις όλες τις ανέσεις. Να ζεις πλουσιοπάροχα και να απολαμβάνεις τη ζωή, κάνοντας ταξίδια σε όλο τον κόσμο με δικό σου γιοτ. 

Ένα τέτοιο υπερπολυτελές γιοτ, το Aviva 98 μέτρων μήκους και με τεράστιο όγκο- μεγαλύτερο από κάθε παρόμοιας κατασκευής γιοτ είναι αυτό που έχει ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ, Τζο Λιούις και που το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου έδεσε στο Ναύπλιο.
Ο ισχυρός άνδρας των «πετεινών» είναι ένας από τους πλουσιότερους στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την περιουσία του να ξεπερνάει τα 4.3 δισεκατομμύρια λίρες. Ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία που έχει στην κατοχή του είναι ένα υπερπολυτελές γιοτ αξίας 113 εκατ. λιρών, που φτάνει σε μήκος σχεδόν τα 100 μέτρα! Ο 83χρονος μεγιστάνας περνάει το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου μέσα στο «Αβίβα», όπως είναι χαρακτηριστικά το όνομα του πλοίου, το οποίο έχει φυσικά όλες τις ανέσεις που χρειάζεται το αφεντικό της Τότεναμ.
Μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα και διαθέτει 25 άτομα προσωπικόΜέσα στο γιοτ και συγκεκριμένα στο τελευταίο επίπεδο, υπάρχει ένα γήπεδο τένις, που έχει διαστάσεις 20 μέτρα μήκος, 10 μέτρα πλάτος και 6.5 μέτρα ύψος. Ο Τζο Λιούις λατρεύει το τένις και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, περνάει πολλές ώρες της ημέρας μέσα στο κορτ του πλοίου.
Το γιοτ διαθέτει επίσης υπερπολυτελείς σουίτες, ένα υπερσύγχρονο γραφείο για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Τζο Λιούις, δωμάτια για να φιλοξενεί τους καλεσμένους του, πλατφόρμα που «πέφτει» και γίνεται σαν μια μικρή παραλία μέσα στη θάλασσα και φυσικά τζετ σκι για να απολαμβάνει ο ίδιος και οι φίλοι – συνεργάτες του τις βόλτες τους στα γαλάζια νερά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το «Αβίβα» είναι made in Germany και χρειάστηκαν τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του, ενώ έχει τη δυνατότητα να κινείται με ηλεκτρική ενέργεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ