ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Αργολίδα: Καταστρέφουν τις πινακίδες προς τον Άγιο Δημήτριο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:28:00 μ.μ. | | |
Αργολίδα: Καταστρέφουν τις πινακίδες προς τον Άγιο Δημήτριο
Με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα τη καταστροφή –δεν είναι πρώτη φορά- από κάποιους ανεγκέφαλους των κατευθυντήριων πινακίδων [ έστω με την υποτυπώδη μορφή τους αφού στη παράδοση του έργου δεν υπήρχε πουθενά και σε καμία πινακίδα η περιοχή μας ] που οδηγούν στον Άγιο Δημήτριο.

 Άγνωστοι επέλεξαν να καλύψουν με γκράφιτι και άλλους ιδιαίτερους χρωματισμούς τις πινακίδες που βρίσκονται στη κατεύθυνση από Ναύπλιο προς Λυγουριο , στο κόμβο στα Σφαγεία , και κατευθύνουν τον οδηγό προς τον Άγιο Δημήτριο . Άξιο αναφοράς ότι έχει καλυφθεί μόνο το όνομα Άγιος Δημήτριος …. 

Γενικότερα το πρόβλημα είναι πολύ έντονο αφού και στη κατεύθυνση από Λυγουριο προς Ναύπλιο δεν υπάρχει καμια αναφορά και σε καμια πινακίδα ο Άγιος Δημήτριος . 

Υπο αυτή την έννοια η περιοχή μας μοιάζει αποκομμένη από τον οδικό χάρτη , κι αυτό είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα για τον οδηγό που διασχίζει τον αυτοκινητόδρομο και δεν είναι οικείος με τη περιοχή . 

Καλώ λοιπόν τη Δημοτική Αρχή να πράξει τα δέοντα και σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες στη Περιφέρεια 

1ον Να αποκατασταθούν οι ζημιές που έγιναν στις υπάρχουσες πινακίδες και 

2ον Να προστεθεί το όνομα του Αγίου Δημητρίου και του οικισμού της Γκάτζιας σε πινακίδες που υπάρχουν στη κατεύθυνση από Λυγουριό προς Ναύπλιο . 

Γιάννης Εμμανουήλ 
Ενεργός Δημότης Κάτοικος Αγίου Δημητρίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ