ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Χάντσον ανέβηκε στο Παλαμήδι και διαφημίζει το Ναύπλιο σε όλο τον κόσμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 μ.μ. | | |
Η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Χάντσον ανέβηκε στο Παλαμήδι και διαφημίζει το Ναύπλιο σε όλο τον κόσμο
Είναι από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και σε μαγεύει από την πρώτη στιγμή που θα το επισκεφτείς. Άλλωστε, το Ναύπλιο είναι το μέρος όπου η φυσικές ομορφιές παντρεύονται με τη λαμπρή του ιστορία, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό.

Το σεργιάνι στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης και η επίσκεψη στο ιστορικό Παλαμήδι με την μοναδική θέα και τα 999 σκαλιά, είναι από τις στιγμές σου στο Ναύπλιο που θα σε εντυπωσιάσουν περισσότερο. Και θα θυμάσαι…

Στο Ναύπλιο η Κέιτ Χάντσον

Εξάλλου, όποιος επισκέπτεται το Ναύπλιο μένεις εντυπωσιασμένος. Και το ίδιο συνέβη και με την Κέιτ Χάντσον. Η διάσημη ηθοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας με τον Ντάνιελ Κρεγκ και σε μία ανάπαυλα, βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί με την παρέα της την ιστορική πόλη της Αργολίδας (και πρώην πρωτεύουσα της Ελλάδας).

Κι έμεινε εντυπωσιασμένη. Έκανε βόλτες στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης, ενώ ανέβασε και βίντεο από το Παλαμήδι. Μάλιστα, αν καταλάβαμε και από το hashtag, παρόλη τη ζέστη, η Χολιγουντιανή σταρ δε δίστασε να ανέβει τα 999 σκαλιά του.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ