ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Συνάντηση του Κινήματος Αλλαγής με την ΟΕΝΓΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. | | |
Συνάντηση του Κινήματος Αλλαγής με την ΟΕΝΓΕ
Συνάντηση με την ΟΕΝΓΕ πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Κ.Ο., Βασίλης Κεγκέρογλου, τον Υπέυθυνο του Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας, και βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά, τον Διευθυντή της Κ.Ο., Δημήτρη Μάντζιο και το μέλος του Τομέα Υγείας, Γιάννη Βλασερό.

Οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στα αιτήματα της ΟΕΝΓΕ και παράλληλα εξέφρασαν την ανησυχία τους για το σχέδιο της κυβέρνησης για το νέο ΕΣΥ το οποίο όπως τόνισαν θα οδηγήσει σε συγχωνεύσεις δομών υγείας και καταργήσεις τμημάτων και κλινικών. Το γεγονός αυτό θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη λειτουργία της δημόσιας υγείας στη χώρα και θα οδηγήσει στην υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Επιπλέον, αναφέρθηκαν στην έλλιπή χρηματοδότηση της υγείας από την κυβέρνηση ως το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ καθώς και στην ανάγκη προσλήψεων μόνιμου προσωπικού για την πλήρη στελέχωση των δημόσιων δομών υγείας.

Το Κίνημα Αλλαγής καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας έχει καταθέσει τις θέσεις του και τις προτάσεις του μέσα και έξω από τη Βουλή και οσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας αλλά και όσο αφορά στη στήριξη του ΕΣΥ με προσωπικό, ιατροτεχνολογικό εξόπλισμο και εξορθολογισμό των δαπανών. Είναι ενδεικτικές οι προτάσεις μας για την ένταξη των υγειονομικών του ΕΣΥ στο καθεστώς των Βαρέων και Ανθυγιεινών και για την αυτοτελή φορολόγηση των εφημεριών.

Τέλος οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκαν στην κρίσιμη συμβολή του ΕΣΥ και των ανθρώπων που το υπηρετούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ