ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:21:00 μ.μ. | |
Κλειστό θα παραμείνει σήμερα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους θα παραμείνει Κλειστό σήμερα Πέμπτη 29/7/2021 για να γίνει απολύμανση από συνεργείο και αύριο Παρασκευή 30 Ιουλίου το Κολυμβητήριο θα είναι και πάλι ανοιχτό.


Θετικός στον κορωνοϊό Covid-19 βρέθηκε ένα αθλητής ο οποίος προπονούνταν στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Άργους και αμέσως ενεργοποιήθηκε ό,τι ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο δημόσιας υγείας για τέτοιες περιπτώσεις, σε συνεργασία και με τον ΕΟΔΥ.

Ο εν λόγω αθλητής, θα παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι του και θα επανέλθει στις προπονήσεις σε 10 ημέρες, αφού πρώτα υποβληθεί σε τεστ και βγει αρνητικό, ενώ ενημερώθηκαν και οι αθλητές οι οποίοι κολυμπούσαν στην ίδια διαδρομή με τον συγκεκριμένο αθλητή οι οποίοι θα πρέπει έως τη Δευτέρα 2/8/2021 να υποβληθούν σε τεστ και εφόσον είναι αρνητικά θα μπορέσουν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους.

Σημειώνεται ότι από την ώρα που έγινε γνωστή η ύπαρξη κρούσματος του ιού, οι υπεύθυνοι του Κολυμβητηρίου ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ για την τήρηση των διαδικασιών, όπως προβλέπονται εκ του νόμου.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ
Δελής Νικόλαος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ