ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Πρόγραμμα πλυσίματος δρόμων από το δήμο Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:30:00 μ.μ. | |
Μεγάλο πρόγραμμα πλυσίματος οδών, διαβάσεων, πεζοδρομιών και κοινόχρηστων χώρων ξεκίνησε ο τομέας καθαριότητας του δήμου Άργους-Μυκηνών, υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημήτρη Κρίγγου.

Μετά τις 11 το βράδυ για να μην ενοχλείται, κατά το δυνατόν, η ζωή της πόλης, συνεργεία του δήμου θα πλένουν με ειδικό υγρό ούτως ώστε ο δήμος μας να είναι ακόμη πιο καθαρός.
Η προσπάθεια αυτή έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες για καθαρισμό των αυτοκόλλητων από τις ταμπέλες, καθαρισμό εισόδων των οικισμών από σκουπίδια που πετάνε οι ασυνείδητοι οδηγοί, απολύμανση και απόσμηση κάδων, εκστρατεία εναντίον της αφισοκόλλησης και της ανεξέλεγκτης επικόλλησης αγγελιόσημων από τα γραφεία τελετών, καθαρισμός τσιχλών από τις πλατείες με ειδικό μηχάνημα καθαρισμού, πρόγραμμα βαψίματος κάδων και πολλά άλλα.
Και όλα αυτά σε έναν δήμο που εκτείνεται σε χίλια τετραγωνικά χιλιόμετρα και αποτελείται από σαράντα περίπου δημοτικές κοινότητες και πολύ περισσότερους οικισμούς, με ελάχιστο προσωπικό και πεπαλαιωμένο εξοπλισμό ο οποίος όμως σύντομα και αυτός θα αντικατασταθεί αφού ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμοί για αγορά δέκα απορριμματοφόρων και ενός πλυντηρίου κάδων.

Ο Τομέας Καθαριότητας του Δήμου μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για έναν καθαρότερο Δήμο. Σε αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε όλες και όλους αρωγούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ