ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

«Γεμάτο» και παραγωγικό τριήμερο για τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας

«Γεμάτο» και παραγωγικό τριήμερο για τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας
Το τριήμερο (2- 3 Ιουλίου) που πέρασε ήταν «γεμάτο» και παραγωγικό για τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο.
Την Παρασκευή το πρωί υποδέχθηκαν τον υπουργό κ. Βορίδη στο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα την «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση». Ο κύριος Μαλτέζος συμμετείχε στις εργασίες των Θεματικών Εργαστηρίων όπως και οι συνάδελφοί του χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες Στάθης Αναστασόπουλος, Αναστάσιος Γκιολής, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Θεόδωρος Βερούτης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας συντόνισε μαζί με την Ροζίνα Βαβέτση, Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά, τις εργασίες του 5ου Θεματικού Εργαστηρίου:Νομοθεσία & Διαδικασίες Νέου Δημοσιονομικού Ελέγχου.
Την Παρασκευή το απόγευμα υποδεχθήκαν, μαζί με τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Αδριανό και τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρονη στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό στην 24η Έκθεση αγροτουρισμού Επιδαύρου. Είχαν μάλιστα την ευκαιρία να θέσουν και θέματα που αφορούν στα τοπικά αρδευτικά δίκτυα, συμπληρωματικά με το κύριο έργο του Αναβάλου.
Το Σάββατο το απόγευμα επισκέφτηκε την Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγώτη Νίκα, ο οποίος δήλωσε ότι επιδίωξη της περιφερειακής Αρχής αποτελεί η πολυεπίπεδη αναβάθμιση, ήδη από τον επόμενο χρόνο, της έκθεσης στο πλαίσιο μελέτης την οποία θα αναλάβει η Περιφέρεια.
Αμέσως μετά παρακολούθησε την καταπληκτική παράσταση της «Ιφιγένειας της εν Ταύροις», από τις καλύτερες των τελευταίων ετών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ