ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Παύλος Χρηστίδης: Βάζει πλώρη για υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας ή θα "χτυπήσει" την Περιφέρεια;

Παύλος Χρηστίδης: Βάζει πλώρη για υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας ή θα "χτυπήσει" την Περιφέρεια;
Οι πολιτικές βλέψεις που έχει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και Ναυπλιώτης στην καταγωγή Παύλος Χρηστίδης, έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού σε πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης.

Θα κατέβει ως υποψηφιος βουλευτής στην γενέτηρά του την Αργολίδα, ή θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου;

Κρίνοντας από το γεγονός πως τον τελευταίο καιρό έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του σε νομούς της Πελοποννήσου, τα ρεπορτάζ τον φέρουν να στήνει προφίλ υποψήφιου Περιφερειάρχη.

Διότι δεν είναι πως κατεβαίνει σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, αλλά σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία και Αρκαδία. Σε Πάτρα και Ηλεία, που ανήκουν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δεν τον συναντά τόσο συχνά κανείς, ώστε να δικαιολογήσει την κινητικότητά του στο πλαίσιο του αγώνα που κάνει για να στήσει πυρήνες υπέρ της Φώφη Γεννηματά.

Μάλιστα, κάνα - δυο φορές έχει παρακολουθήσει και τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. Αν λοιπόν οι πολιτικές του βλέψεις δεν περιορίζονται στο να διεκδικήσει το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας, του νομού δηλαδή από τον οποίο κατάγεται, το φιλόδοξο πλάνο του φέρει τον τίτλο «Πελοπόννησος 2023».

Πάντως ένα είναι σίγουρο το όνομά του θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα.  


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ