ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Χρυσοχοΐδης: Και η αστυνομία στη μάχη της πρόληψης των πυρκαγιών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:36:00 μ.μ. | |
Χρυσοχοΐδης: Και η αστυνομία στη μάχη της πρόληψης των πυρκαγιών
Ενόψει του ιστορικού καύσωνα που σαρώνει την Ελλάδα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προανήγγειλε μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους.


Πιο συγκεκριμένα, υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφορικά με την πρόληψη των πυρκαγιών είπε πως στην «μάχη» μπαίνει και η Αστυνομία η οποία θα κάνει συνεχείς περιπολίες σε όλη την επικράτεια προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν εστίες πυρκαγιάς.

Σχετικά με τον επερχόμενο καύσωνα, ο κ. Χρυσοχοΐδης απηύθυνε έκκληση στους πολίτες για ορθή χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος και του δικτύου ύδρευσης.

Σχετικά με την προστασία των εργαζομένων από τον καύσωνα, είπε πως θα ακολουθήσουν δηλώσεις από το υπουργείο Εργασίας. Μεταξύ άλλων, ο κ. Χρυσοχοϊδης απεύθυνε έκκληση να μην χρησιμοποιείται η λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. «Η ΛΕΑ σώζει ζωές», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είναι μια μάχη που θα δώσουμε όλοι μαζί με συνεργασία και αλληλεγγύη».

Από πλευράς του επικεφαλής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, είπε πως η υπηρεσία θα εκδίδει συνεχείς ενημερώσεις μιας και αναμένονται θερμοκρασίες 42 βαθμών Κελσίου, κατά τόπους και υψηλότερες. «Η κορύφωση του κύματος καύσωνα είναι η Δευτέρα-Τρίτη. Ακολούθως από Τετάρτη το κύμα θα υποχωρήσει, αλλά οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδα», σημείωσε ο κ. Κολυδάς.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ