ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Η βόλτα του Κώστα Μπακογιάννη στο Ναύπλιο και η έκπληξη των Αθηναίων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:26:00 μ.μ. | | |
Η βόλτα του Κώστα Μπακογιάννη στο Ναύπλιο και η έκπληξη των Αθηναίων
Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε το Σάββατο 3 Ιουλίου στο Ναύπλιο, όχι όμως για διακοπές όπως πίστεψαν πολλοί Αθηναίοι δημότες που τον είδαν στην Πρωτεύουσα της Αργολίδας να κάνει βόλτες στα γραφικά σοκάκια.
Ο κύριος Μπακογιάννης επισκέφθηκε το Ναύπλιο στα πλαίσια της κοινή συνέντευξης τύπου που  παραχώρησε, με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Κωστούρο και τον Δήμαρχο Αίγινας Ιωάννη Ζορμπά, στην αίθουσα της Πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) για την παρουσίαση της εκδήλωσης:«Τρεις πόλεις για την Ελλάδα» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουλίου ταυτόχρονα και στις τρεις πόλεις.
Λίγο πριν την συνέντευξη, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων κ. Μαρία Ράλλη, ξενάγησε τον κύριο Μπακογιάννη σε μια σύντομη βόλτα στην παλιά πόλη.
Πολλοί Αθηναίοι που βρίσκονται στο Ναύπλιο αυτές τις ημέρες, είτε για διακοπές ή για μια σύντομη επίσκεψη, συνάντησαν τον Δήμαρχο της Αθήνας στον δρόμο, με τους χαιρετισμούς να μην σταματούν καθ όλη την διάρκεια της περιήγησής του στην παλιά πόλη, ενώ δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες.
Ο κύριος Μπακογιάννης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ζαχαρωτά αλλά και για παιχνίδια αντίκες που εντόπισε σε καταστήματα του Ναυπλίου, προφανώς για τα 4 παιδιά του. Να υπενθυμίσουμε πως ο κύριος Μπακογιάννης είναι παντρεμένος με την δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων έδειξε ενθουσιασμένος με το Ναύπλιο που είχε να το επισκεφθεί αρκετά χρόνια και υποσχέθηκε να επανέλθει με την οικογένειά του σύντομα, ενώ σε κατ΄ ιδίαν συζήτηση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων πρότεινε ευρεία συνεργασία, με πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις, των δυο πόλεων.  

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ