ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Πουλάς σε Κοντοζαμάνη: Ανοίγετε τους ασκούς του Αιόλου για τα νοσοκομεία της Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:26:00 π.μ. | | | |
Πουλάς σε Κοντοζαμάνη: Ανοίγετε τους ασκούς του Αιόλου για τα νοσοκομεία της Αργολίδας (βίντεο)
"Ανοίγετε τους ασκούς του Αιόλου, από αύριο στην Αργολίδα κανένας δεν θα είναι ήρεμος" ανέφερε ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη κατά την δευτερολογία του στην απάντηση του Υπουργού για τα νοσοκομεία της Αργολίδας.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης το απόγευμα της Δευτέρας στη βουλή ανέφερε πως ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει ένα νοσοκομείο στην Αργολίδα σε δύο κτήρια, με τον Ανδρέα Πουλά να προτείνει πως η μόνη λύση είναι ένα νοσοκομείο σε ένα κτίριο στη μέση των δυο πόλεων Ναυπλίου και Άργους.

Οι εξελίξεις για το θέμα των νοσοκομείων στην Αργολίδα είναι σημαντικό και θα μας απασχολήσει πολύ σύντομα όταν εφαρμοστεί ο σχεδιασμός του υπουργείου, οριστικοποιηθεί και γνωστοποιηθεί ακριβώς το μοντέλο λειτουργίας των δυο νοσοκομείων που σχεδιάζει η κυβέρνηση.
Σε δελτίο τύπου ο κ. Ανδρέας Πουλάς αναφέρει:

«Επιβεβαίωση της άλωσης του ΕΣΥ από την κυβέρνηση μέσω...Ν. Αργολίδας»

Ο κ. Κοντοζαμάνης απαντώντας στην χθεσινή επίκαιρη ερώτησή μου στη Βουλή επιβεβαίωσε τις προθέσεις της κυβέρνησης για λειτουργία ενός Νοσοκομείου στην Αργολίδα που θα λειτουργεί σε δύο κτίρια. Η κυβέρνηση δείχνει να κωφεύει μπροστά στις υγειονομικές ανάγκες του Νομού μας, ανάγκες που ο μόνος τρόπος για να καλυφθούν πλήρως είναι η δημιουργία ενός νέου Νοσοκομείου το οποίο θα είναι πλήρως εξοπλισμένο, θα εφημερεύει καθημερινά και θα διαθέτει όλες τις απαραίτητες ιατρικές ειδικότητες. Εμείς θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να υποστηρίζουμε τη λύση της δημιουργίας ενός νέου Νοσοκομείου στο Νομό Αργολίδας πάντοτε με γνώμονα τις καλύτερες δυνατές υγειονομικές υπηρεσίες για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ