ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης άνοιξε τις πύλες του ο Αγροτουρισμός Επιδαύρου

Παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης άνοιξε τις πύλες του ο Αγροτουρισμός Επιδαύρου
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός, παραβρέθηκε στην Αργολίδα την Παρασκευή 2 Ιουλίου και επισκέφθηκε την Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου, που άνοιξε τις πύλες της ενώ τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή, στο λιμανάκι της Αρχαίας Επιδαύρου.
Παρόντες ήταν ακόμα, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης κ.α.
Πλημμυρισμένη με γεύσεις και αρώματα της Επιδαύριας Γης, σε ένα πλούσιο μωσαϊκό από παραδοσιακά προϊόντα και προϊόντα οικοτεχνιών, δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γνωρίσει την Επίδαυρο μέσα από τις αισθήσεις του. Πορτοκάλια, λάδι, μέλι, παραδοσιακά ζυμαρικά, τυροκομικά προϊόντα, αλόη, αρωματικά φυτά και βότανα, μαρμελάδες και παραδοσιακά γλυκά κουταλιού, όλα με τη “σφραγίδα” της Επιδαύριας Γης.
Η Έκθεση αγροτουρισμού Επιδαύρου είναι ένας θεσμός. Ξεκίνησε ως μια ιδέα που έγινε πράξη το 1998 από το Ελληνικό Κέντρο Αγροτουρισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Επιδαύρου. Με τα χρόνια το Φεστιβάλ καθιερώθηκε και η φήμη του έφτασε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Έτσι, η πανέμορφη πόλη της Αρχαίας Επιδαύρου κάθε Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, παράλληλα με τις παραστάσεις του Μικρού θεάτρου της Επιδαύρου, γίνεται κέντρο πολιτισμού και τουριστικής προσέλευσης.
Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, η έκθεση θα είναι ανοιχτή από 2/7/2021 έως 8/8/2021 κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή.
Επίσης κάθε Κυριακή θα υπάρχει και μια σημαντική εκδήλωση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ