ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:43:00 μ.μ. | | |
Ευχαριστήρια επιστολή της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος
Ο Συντονιστής του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ που υλοποιείται στο Άργος, επιθυμεί να ευχαριστήσει ιδιαίτερα:

Την Επιστημονικά Υπεύθυνη, κ. Μπαβέλλα Αγγελική Ψυχολόγο, την κ. Καββεζού Ιωάννα Κοινωνική Λειτουργό, το διοικητικό προσωπικό, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Εξαρτησιογόνων Ουσιών «Ελπίδα Ζωής» της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και όλους όσους συμμετείχαν με την παρουσία τους στις βιωματικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης και στόχο είχαν να συμβάλλουν στην αρτιότερη εκπαίδευση των σπουδαστών μας και στην ευόδωση της δικής μας προσπάθειας για την παραγωγή σωστών συμβούλων.

Αναμφισβήτητα, η συνεργασία της Σχολής μας με το Κέντρο «Ελπίδα Ζωής» ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, ειδικά την τρέχουσα περίοδο που όλοι μας βιώνουμε την πανδημία Covid 19, ανοίγοντας νέους ορίζοντες σκέψης στους εν δυνάμει και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς, καθώς και σε όλους τους σπουδαστές μας στο αντικείμενο της Συμβουλευτικής και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.


Ο Συντονιστής EΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ
της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος

Δρ. Παναγιώτης Γ. Μουσταΐρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ