ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Εικαστική έκθεση στον Πόρο - «Γέφυρες: Όπου το παρελθόν συναντά το παρόν»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:06:00 μ.μ. | |
Εικαστική έκθεση στον Πόρο - «Γέφυρες: Όπου το παρελθόν συναντά το παρόν»
Ένα ταξίδι στον χρόνο! Αυτό θέλει να προσφέρει η Καθετή με την εικαστική έκθεση «Γέφυρες», που ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου 2021 στο κτίριο Δουζίνα (δίπλα στο Cine Διάνα), στον Πόρο Αττικής. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 και λειτουργεί καθημερινά από τις 7 μ.μ. ως τις 11 μ.μ.
Έως τώρα την έχουν επισκεφτεί πάνω από 600 άνθρωποι. Μόνιμοι κάτοικοι, άνθρωποι με καταγωγή από την περιοχή, Έλληνες και ξένοι παραθεριστές. Ήδη οι «Γέφυρες» που μας ενώνουν έχουν μετουσιωθεί σε κάτι πιο απτό για κάθε επισκέπτη/-τρια. Νοσταλγία για κάποιους, γνωριμία με τον τόπο για άλλους. Ευχάριστο ξάφνιασμα και θαυμασμός από όλους!
Στην έκθεση γίνεται αντιπαραβολή παλιών φωτογραφιών με το σύγχρονο τοπίο, απεικονισμένο από 14 εικαστικούς της περιοχής, ζωγράφους και φωτογράφους. Δίπλα ακριβώς από τις σύγχρονες δημιουργίες των καλλιτεχνών, είναι τοποθετημένες οι παλιές φωτογραφίες από τις οποίες εμπνεύστηκαν. Φωτογραφίες επώνυμων και ανώνυμων φωτογράφων, από το αρχείο του Γιάννη Αντωνίου, που αποτύπωσαν την περιοχή με τον φακό τους, διαφυλάττοντας τις μνήμες της για τις επόμενες γενιές. Αυτός ο συνδυασμός έγινε αφορμή πολλών συζητήσεων μεταξύ των επισκεπτών, αλλά και με τους/τις καλλιτέχνες/-ιδες και τις διοργανώτριες.

Πληροφορίες έκθεσης «Γέφυρες: Όπου το παρελθόν συναντά το παρόν»

Τοποθεσία: Κτίριο Δουζίνα (δίπλα στο Cine Διάνα), Πόρος Αττικής

Διάρκεια: 18 Ιουλίου-30 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 7:00-11:00 μ.μ.

https://katheti.gr/
Ε-mail: info@katheti.gr
Τηλ.: +30 22980 43825T.Τ E


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ