ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Μαλτέζος: Μην μας προκαλείτε κύριε Τατούλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:34:00 π.μ. | | |
Μαλτέζος: Μην μας προκαλείτε κύριε Τατούλη
Κατάπληξη μας προκάλεσε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Πέτρος Τατούλης για τη σύνδεση της Αργολίδας με τον Α7 !

Χρειάζεται απίστευτο και ατελείωτο θράσος για να βγαίνει ο άνθρωπος που είχε στα χέρια του εννέα (9 ) χρόνια την τύχη ενός τόσο κομβικού έργου, όπως αυτό της σύνδεσης της Αργολίδας με το υπόλοιπο οδικό δίκτυο της χώρας και δεν μπόρεσε όχι να το ολοκληρώσει αλλά ούτε καν – να το αρχίσει!

Ένα από τα δυο μπορεί να συμβαίνει: Είτε ήταν ανίκανος να ολοκληρώσει το έργο και να το εντάξει στο ΕΣΠΑ 2014-2020 είτε για δικούς του λόγους δεν ήθελε να γίνει το έργο και γι’ αυτό άφησε εννέα (9) ολόκληρα χρόνια να παρέλθουν άπρακτα. Όλα τα άλλα είναι ανούσια φληναφήματα.

Στις ίδιες δηλώσεις του ο Πέτρος Τατούλης θέλησέ να κατηγορήσει την παράταξή μας για δήθεν παράθεση “πολυτελών γευμάτων»! Θέλει μήπως ένα λιτό γεύμα που παρατέθηκε στους δημοσιογράφους του νομού, όπου ήταν καλεσμένοι όλοι ανεξαιρέτως να το θεωρήσουμε ως πολυτελή και άσκοπη δαπάνη;

Αυτά όμως δεν μπορεί να τα λέει ένας πρώην Περιφερειάρχης που το 2018, για γεύματα και εκδηλώσεις ξόδεψε 210.000,00€ , δεν μπορεί να τα λέει ένας πρώην Περιφερειάρχης που κατά τη θητεία του δημιουργήθηκαν οφειλές 350.000,00€ από τους “δρόμους του Πολιτισμού”, τις οποίες ακόμα τις «κλαίνε» οι επαγγελματίες της Αργολίδας αλλά και ένας πρώην Περιφερειάρχης του οποίου η δράση τυγχάνει ελέγχου από τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές.
Κύριε Τατούλη είστε ο τελευταίος που θα μπορούσατε να μας κουνάτε το δάχτυλο για θέματα πολιτικής ηθικής. Το τελευταίο διάστημα μέσω εμφανίσεων σας στην Αργολίδα και δηλώσεων σας προσπαθείτε να γεμίσετε το κενό που άφησε η αποχώρηση των 2 εκ των 3 περιφερειακών σας συμβούλων στο Νομό μας και ανθρώπινα κατανοούμε την δύσκολη θέση στην οποία έχετε περιέλθει.

Κατανοούμε επίσης ότι σας ενοχλεί πολύ κάθε φορά που ανακοινώνουμε παρεμβάσεις σημαντικές για την Αργολίδα, που τις έχει ανάγκη ο λαός μας και τις αξίζει ο τόπος μας.

Μην μας προκαλείτε όμως με άστοχες παρεμβάσεις, μέσα από δελτία και ανακοινώσεις που με το γνώριμο ύφος σας προσπαθείτε να διαστρέψετε την πραγματικότητα, υπερασπιζόμενος το «έργο» σας, το οποίο προφανώς το αντιλαμβάνεστε μόνο εσείς και οι Σύμβουλοί σας, όσοι δηλαδή σας έχουν απομείνει.

Μην θεωρείτε, ότι όσα λέτε θα μένουν αναπάντητα, ιδιαίτερα όταν προσβάλλουν τη μεγάλη μας προσπάθεια, την κοινή λογική αλλά και τη νοημοσύνη όλων μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας
Ιωάννης Δημ. Μαλτέζος



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ