ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Η γέφυρα της Καζάρμας στην Αργολίδα έγινε mobile game - Συνέντευξη με τον δημιουργό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:09:00 μ.μ. | | |
Η γέφυρα της Καζάρμας στην Αργολίδα έγινε mobile game - Συνέντευξη με τον δημιουργό
Καθημερινά τα stores της Google και της Apple, κατακλύζονται από χιλιάδες νέα mobile παιχνίδια δημιουργών από όλο τον κόσμο σε ένα σύνολο παιχνιδιών που αγγίζει τα 800.000! Πόσα από αυτά ξεχωρίζουν από το σωρό ώστε να τα βρεις και να τα παίξεις; Η απάντηση είναι λίγα και ακόμα λιγότερα από Έλληνες Game Developers.

Μια ελληνική διάκριση στον χώρο του mobile game industry. Το ‘Kazarma’ της ‘Legal Radiation’, είναι το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ από την Google, στο Google Play Games app.

Εμπνευσμένο από την αρχαιότερη σωζόμενη Μυκηναϊκή γέφυρα της Καζάρμας στον Δήμο Επιδαύρου στην Αργολίδα, αυτό το action shooter που μπορείς να παίξεις στο android σου ακόμα και χωρίς εγκατάσταση στην συσκευή (!), έχει τη δυνατότητα να διαδώσει “άρωμα” Ελλάδας στους χρήστες του Google Play Games!
Η Legal Radiation ξεκίνησε το 2008 από τον Σ. Σαρρή και τον Ι. Λουκέρη δημιουργώντας 2 τίτλους στο πρώτης γενιάς iPhone. Στην πορεία κατά την οικονομική κρίση, η ομάδα έμεινε για καιρό εκτός gaming development μέχρι που το 2016 ο Σ. Σαρρής και ο Ζ. Στεφανάκης δημιουργούν το ‘Line Defense’ το οποίο γίνεται feature από την Apple σε 100 χώρες και το studio γνωρίζει την πρώτη του παγκόσμια διάκριση.

Σήμερα η Legal Radiation εκτός από το να εκδίδει τις ανεξάρτητες παραγωγές της, συνεργάζεται με publishers από όλο τον κόσμο, στον χώρο του hyper casual gaming.

Δημιουργοί του Kazarma:

Game Design & Development: Ζάχος Στεφανάκης / Legal Radiation
Game Design & Music: Σταμάτης Σαρρής / Legal Radiation

Έκδοση Android:

Έκδοση iOS:

Ο Σταμάτης Σαρρής ένας από τους δημιουργούς του game μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΑ Τρίπολης Ανοιχτή Γραμμή και στον Γιάννη Γαλανόπουλο:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ