ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Δύο χρόνια μετά και το Savor Nafplio απέκτησε "σπίτι"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:32:00 π.μ. | | | |
Δύο χρόνια μετά και το Savor Nafplio απέκτησε "σπίτι"
Σας περιμένουμε στον χώρο μας ώστε να απολαύσετε τις ιδιαίτερες γεύσεις του chef Κώστα Παπασταμάτη καθώς επίσης και τις μοναδικές ποικιλίες κρασιού που επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να συνδυάζονται αρμονικά με τα πιάτα μας. 

Private Dinner 

Παρακολουθείστε τον chef μας κατά τη διαδικασία μαγειρέματος με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και σύγχρονες τεχνικές. Απολαύστε το αποτέλεσμα που δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις για τις δικές σας ιδιαίτερες στιγμές. Κατά τη διάρκεια του private dining συνδυάστε κάθε πιάτο με την κατάλληλη ποικιλία κρασιού και ανακαλύψτε τη σύγχρονη «τέχνη» του ζευγαρώματός τους. 
Wine Tasting 

Γευσιγνωσία κρασιού στο χώρο μας όπου μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα και υψηλής ποιότητας ελληνικά κρασιά. Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα προσφέροντας πέντε αντιπροσωπευτικές ποικιλίες που χαρακτηρίζουν κάθε διαφορετική περιοχή. 
Διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών και διαδικασίες παράγουν διαφορετικά στυλ κρασιού, δοκιμάστε το αποτέλεσμα κάθε οινοποιείου και βρείτε κοινά στοιχεία και διαφορές. 
Το Ναύπλιο είναι αγαπημένος προορισμός, κάντε μια βόλτα στη συνοικία Πρόνοια και θα γοητευθείτε.

 Savor Nafplio – 25ης Μαρτίου 20 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ