ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Εντυπωσιακό θέαμα στην τελετή λήξης της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:16:00 μ.μ. | | |
Εντυπωσιακό θέαμα στην τελετή λήξης της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021" (βίντεο)
Με ρίψη βεγγαλικών που φώτισαν το Ναύπλιο από άκρη σε άκρη προσφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα, κορυφώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 28 Αυγούστου η Ναυτική Ναυπλιάδα 2021. 
Η Ναυτική Ναυπλιάδα, η οποία τιμά τη θάλασσα και τους ανθρώπους που την υπηρετούν, διοργανώθηκε από το Δήμο Ναυπλιέων, τον ΔΟΠΠΑΤ, τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» και την Περιφέρεια Πελοποννήσου/ Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. 
Η γιορτή της Ναυτικής Ναυπλιάδας αποτελεί μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις στην πόλη του Ναυπλίου που κλείνει θα λέγαμε τον δημοφιλέστερο μήνα του καλοκαιριού τον Αύγουστο. 
Φέτος λόγω της πανδημίας οι εκδηλώσεις περιείχαν μόνο την εικαστική έκθεση ντόπιων καλλιτεχνών που διήρκησε για μια εβδομάδα και την κεντρική εκδήλωση στο λιμάνι του Ναυπλίου.
Εντυπωσιακό θέαμα στην τελετή λήξης της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021" (βίντεο)
Η φαντασμαγορική βραδιά, υπό την παρουσίαση του Προέδρου του Προοδευτικού Συλλόγου " Ο Παλαμήδης" Θεοδόση Σπαντιδέα, ξεκίνησε με τη ρίψη στεφάνου στο λιμάνι της πόλης από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου Πλωτάρχη Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου και το χαιρετισμό του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.
Οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021 ήταν αφιερωμένες στα 200 χρόνια από Ελληνική Επανάσταση γιαυτό στην εκδήλωση υπήρξε ειδική ενότητα όπου με την χρήση της τεχνολογίας οι ήρωες του 1821 "αναδύθηκαν¨μέσα από την θάλασσα προσφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα στους χιλιάδες ντόπιους και κυρίως επισκέπτες της Πρωτεύουσας της Αργολίδας
Ακολούθησε η υπέροχη «βαρκαρόλα» με τα φωτισμένα ψαροκάικα του Συλλόγου Αλιέων Ναυπλίου, τα πολύχρωμα φώτα και τα βεγγαλικά πάνω από το επιθαλάσσιο κάστρο του Ναυπλίου, το Μπούρτζι, που δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ