ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Με εικαστική έκθεση η έναρξη της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021" στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:03:00 μ.μ. | | |
Με εικαστική έκθεση η έναρξη της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021" στο Ναύπλιο
Η "Ναυτική Ναυπλιάδα 2021" άνοιξε τις θύρες το Σάββατο το βράδυ 21 Αυγούστου όπου εγκαινιάστηκε με εικαστική έκθεση η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη του Ναυπλίου.
Το βράδυ του Σαββάτου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της "ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2021" με εικαστική Annualis στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, στην οδό Αμαλίας και στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου.
46 εικαστικοί καλλιτέχνες από το Ναύπλιο και όλη την Αργολίδα εκθέτουν τα έργα τους, φιλοτεχνημένα με μεράκι και ταλέντο, για όλη την εβδομάδα των εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν έως και τις 28 Αυγούστου. Την εικαστική έκθεση καθ όλη την διάρκειά της θα συνοδεύει ο Θεοδόσης Αντωνιάδης με μουσική πιάνου.
Στα εγκαίνια της Ναυτικής Ναυπλιάδας παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" Θεοδόσης Σπαντιδέας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων Κώστας Κολόκας  και πλήθος κόσμου.
Στο τέλος των εγκαινίων απονεμήθηκαν αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες της έκθεσης.
Το Σάββατο 28 Αυγούστου στις 20.30 στο λιμάνι του Ναυπλίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις τιμής στους ανθρώπους της Θάλασσας, με ρίψη στεφάνου στα γαλάζια νερά τον Αργολικού κόλπου από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου.
Η "βαρκαρόλα" θα ταξιδέψει με συνοδεία τα φωτισμένα σκάφη των αλιέων και επιβάτες όλους τους συμμετέχοντες. Βεγγαλικά θα φωτίσουν τον ουράνιο Αργολικό θόλο, ενώ ζωγραφικοί πίνακες και μορφές τον 1821 θα αναδυθούν,από την θάλασσα και θα στροβιλιστούν στον αέρα προκαλώντας τις αισθήσεις.
Τις εκδηλώσεις της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021" διοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" και θα διαρκέσουν έως και τις 28 Αυγούστου 2021
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ