ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Ναύπλιο: 2ο Εργατικό Φεστιβάλ - Αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους όλης της χώρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:04:00 μ.μ. | |
Ναύπλιο: 2ο Εργατικό Φεστιβάλ - Αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους όλης της χώρας
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! Αγώνας για να αποζημιωθούν 100% οι καταστροφές, να μην ξεριζωθούν οι συνάδελφοί μας από τον τόπο τους, να μη γίνουν "μπίζνες" πάνω στα καμένα! 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του νομού, τον κάθε πολίτη, τα Σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, τους μαζικούς φορείς, να συμμετέχουν με αποφάσεις, καθώς και κάθε καλλιτέχνη, μουσικό, γκρουπ να συμβάλουν και σε αυτή τη πρωτοβουλία δυναμικά.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!!
Πέμπτη 26 Αυγούστου, 7:00μμ
Πλατεία Εθνοσυνελεύσεως - Πρόνοια Ναυπλίου

· ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ;»

· ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Γ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

· ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΙΤΣΟΥ

· ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Στο χώρο θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης (νερά, τυποποιημένη ξηρά τροφή, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες, παιδικές τροφές, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά, πάνες μωρομάντιλα), καθώς και ζωοτροφές (Ζάχαρη για μελίσσια, Τριφύλλι μπάλες, Καλαμπόκι σπαστό, Κριθάρι, Σιτάρι σπαστό àΤηλέφωνα επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής και προσφορές: 6975797716//6976283127//6948823862//6932134064//

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ-ΕΦΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ