ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Ξεκίνησε η 8η εκθεσιακή δραστηριότητα «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» που διοργανώνει το Επιμελητηριο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:53:00 μ.μ. | | |
Ξεκίνησε η 8η εκθεσιακή δραστηριότητα «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» που διοργανώνει το Επιμελητηριο Αργολίδας
Η 8η εκθεσιακή δραστηριότητα «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» είναι γεγονός. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στο χώρο του όμορφου λιμανιού του Πορτοχελίου, με παρουσία πολλών επισκεπτών, αλλά και των εκπροσώπων των φορέων των παραγωγών του εμπορίου και της αυτοδιοίκησης.

Η έναρξη έγινε με την καθιερωμένη ευχή της εκκλησίας και τις ομιλίες του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτη Δαμούλου, του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Γιάννη Μαλτέζου.
Παρευρέθηκαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Ερμιονίδας κ. Άρης Μπίμπας, κ. Γιάννης Τσαμαδός, κα. Αγγελική Λούμη και κα. Αντωνία Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π κ. Δαμιανός Κουτούβελης, από την αντιπολίτευση ο κ. Τάσος Λάμπρου (Δημοτικός Σύμβουλος) και ο κ. Τάσος Τόκας (Δημοτικός Σύμβουλος), ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πορτοχελίου κ. Κωνσταντίνος Κόκκαλης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Μανώλης Φλωρής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Γιάννης Πιτσάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σούλης Γανώσης, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσσος Χειβιδόπουλος και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρανιδίου κ. Παναγιώτης Λυγερός. Από το Επιμελητήριο Αργολίδας παρευρέθηκαν οι κ.κ. Κώστας Γκαρκάσουλας (Ά Αντιπρόεδρος), Ανδρέας Κορολής (Β΄ Αντιπρόεδρος) Μανώλης Δανούσης (Οικονομικός επόπτης), Δημήτρης Καρράς (Γενικός Γραμματέας), Δημήτρης Μαγκλάρας (Υπεύθυνος ΓΕΜΗ), Γιάννης Σούρσος (Πρόεδρος μεταποιητικού τμήματος) και Παναγιώτης Ψυχογιός (Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού).

Ένα πολυποίκιλο μουσικό πρόγραμμα διασκέδασε τους παρευρισκόμενους και τους επισκέπτες μέχρι αργά δημιουργώντας ένα κλίμα αισιοδοξίας μετά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι λόγω των προβλημάτων που επιφέρει η πανδημία.
Πλήθος επισκεπτών πέρασαν κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας της έκθεσης εκδηλώνοντας έντονο ενδιαφέρον για τα προβαλλόμενα προϊόντα, χαροποιώντας ιδιαίτερα τους εκθέτες αλλά και τους διοργανωτές οι οποίοι δικαιώνονται για τις επιλογές τους.

Η αισιοδοξία της πρώτης μέρας λειτουργίας αποτελεί βάση για την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει οι διοργανωτές και δεν είναι άλλος από την αναγνωσιμότητα των ποιοτικών προϊόντων της περιοχής αλλά και την οικονομική τόνωση των μικρών οικοτεχνιών
Το Επιμελητήριο Αργολίδας θέλει ιδιαίτερα να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες στην έκθεση για την απόφαση τους να συμμετάσχουν αλλά και για τον τρόπο που έστησαν τα περίπτερά τους δίνοντας στους επισκέπτες μια πολύ όμορφη εικόνα.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και γαστρονομικές δράσεις και καλούμε όλους να επισκεφθούν το χώρο που πραγματοποιείται η εκθεσιακή δραστηριότητα «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ».
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ